25 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Bebeto la festivitatea de absolvire: „Nu contează că tata nu a fost lângă mine (...) M-am obişnuit fără el” (VIDEO)
Bebeto la festivitatea de absolvire: „Nu contează că tata nu a fost lângă mine (...) M-am obişnuit fără el” (VIDEO)

Momente cât se poate de emoţionante în familia impresarei Anamaria Prodan. Laurenţiu Reghecampf junior (15 ani) a terminat clasa a 10-a la Şcoala Americană. Fiul lui Reghecampf a fost însoţit la festivitatea de absolvire de mama sa şi de boxerul Ronald Gavril, iubitul impresarei, notează Click!.
Toată familia s-a îmbrăcat în straie de sărbătoare şi a mers să-l susţină pe Laurenţiu Reghecampf junior la festivitatea de absolvire.
Laurenţiu Reghecampf Jr. a absolvit ciclul gimnazial. După ce s-a întors din Dubai, fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf a învăţat la Şcoala Americană din Bucureşti, pentru care părinţii lui au scos bani frumoşi din buzunar.
Bebeto a absolvit Şcoala Americană şi a urcat pe podium ca să-şi ia diploma, în ropote de aplauze, îmbrăcat elegant cu pereche de pantaloni albi şi o cămaşă bej.
Sala toată i-a strigat numele, semn că băiatul impresarei este foarte popular şi respectat de colegii lui (video jos).

„Este un copil minunat! Deştept, jovial, foarte respectuos! Strânge în jurul lui grupul şi este foarte atent cu fiecare copil din şcoală. Este primul care sare în ajutorul oricui. Foarte justiţiar, ca şi mama lui. Sensibil şi de un bun simţ ieşit din comun“, a declarat profesoara lui Laurenţiu junior, după festivitate.
Din păcate, Laurenţiu Reghecampf nu a fost prezent la festivitate, Bebeto fiind susţinut de impresară şi de iubitul acesteia, boxerul Ronald Gavril, care este foarte apropiat în ultima vreme de adolescent.
„Nu contează că tata nu a fost lângă mine. Probabil, o să vadă la mama pe Instagram, dacă va avea timp. M-am obişnuit fără el. Cândva poate o să-şi aducă aminte de mine. Eu sunt foarte bine, noi suntem fericiţi, puternici şi exemple de urmat. Îi urez noroc mult“, a declarat Bebeto, când a coborât de pe podium.
Întrebată şi ea despre absenţa antrenorului de la festivitatea fiului, Anamaria Prodan s-a mărginit să ne declare.
„El are pe mail, secundă de secundă, tot ce face Laurenţiu Jr. Poze, situaţii din viaţa lui bune sau rele. Este la alegerea lui dacă vrea să aibă relaţie cu băiatul lui. Asta nu pot eu să impun sau juniorul. Cândva cu siguranţă o să-i pară foarte rău. Ca şi băiatul meu, îi urez multă baftă şi mult noroc în viaţă “, a declarat impresara, pentru Click!.
Iubitul impresarei, boxerul Ronald Gavril  se înţelege de minune cu Bebeto şi a stat lipit de el pe tot parcursul ceremoniei.
Ronald şi Reghe junior au o relaţie superbă, merg împreună la sală, la înot , petrec zilele împreună, fac grătare pe pontonul vilei de la Snagov, căci boxerul locuieşte la impresară acasă, potrivit Click!.
Pe surse, acesta ar fi fost şi motivul scandalului de miercuri dintre impresară şi încă soţul ei, despre care puteţi citi în articolul "«De ce furi şi ce a mai rămas la copilul ăsta?» Prodanca şi Reghe, CIRC LIVE la Snagov (VIDEO)".


Articole înrudite