21 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
«De ce furi şi ce a mai rămas la copilul ăsta?» Prodanca şi Reghe, CIRC LIVE la Snagov (VIDEO)
«De ce furi şi ce a mai rămas la copilul ăsta?» Prodanca şi Reghe, CIRC LIVE la Snagov (VIDEO)

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au fost implicaţi, miercuri după-amiază, într-un nou scandal, în localitatea ilfoveană Snagov, notează stiripesurse.ro. Cei doi par să fi dezgropat securea războiului după ce antrenorul ar fi acuzat-o pe fosta soţie că *i-ar fi vândut mai multe bunuri. Miercuri, tot scandalul ar fi plecat de la skijet-ul băiatului cuplului, care ar fi fost adus la reparat de Prodanca. Numai că, în scenă, a intrat şi Reghe, cel care ar fi sesizat poliţiştii.

"La data de 12 iunie a.c., în jurul orei 17:47, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 48 de ani, cu privire la faptul că a găsit ambarcaţiunea (skijet), pe care o reclamase ca fiind furată din proprietatea sa, la o persoană din comuna Gruiu. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii Postului de Poliţie Gruiu, care au constatat faptul că, în cadrul unei societăţi comerciale, având ca obiect de activitate reparaţii auto şi ambarcaţiuni, se află skijet-ul reclamat. În cel mai scurt timp, urmează să se deplaseze la faţa locului poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, pentru desfăşurarea activităţilor specifice în cadrul dosarului penal deschis anterior, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. La faţa locului s-a prezentat şi o femeie, în vârstă de 51 de ani, care a susţinut că bunul respectiv se află în coproprietate până la soluţionarea partajului. Din primele verificări efectuate nu au rezultat indicii care să ateste existenţa vreunei agresiuni fizice, între bărbatul care a sesizat şi femeia care a sosit la faţa locului", potrivit poliţiei.

Dialogul incendiar:

«Anamaria Prodan: Eu l-am adus, eu îl iau! Trage maşina, te rog frumos, şi leagă-l de maşină să îl iau acasă.
Laurenţiu Reghecampf: Nu există aşa ceva! 
Anamaria Prodan: Aoleu! Este bunul copilului meu!
Laurenţiu Reghecampf: Nu este bunul nimănui! 
Anamaria Prodan: Tu nu ai un copil pe care nu l-ai mai văzut de 3 ani? De ce nu treci pe acasă să îşi vezi copilul, Laurenţiu Reghecampf? De ce furi şi ce a mai rămas la copilul ăsta? Pentru ce?
Laurenţiu Reghecampf: Am venit să recuperez ce ai vândut tu.
Anamaria Prodan: Eu nu am vândut nimic. (...) Reghecampf, te faci de râs în faţa ţării, tu realizezi?! (...) Uite-te puţin la tine ce ai ajuns, cu Gabi Oprea care te-a făcut turnător toată viaţa. Te-a făcut zob din toate punctele de vedere. (...) Eu sunt chemată de acasă pentru skijet-ul meu, al copiilor mei, care este la reparat, şi pe care imediat a venit să îl sustragă şi pe acesta. Dacă voi puteţi să credeţi aşa ceva!». Întreg scandalul din stradă dintre cei doi foști, filmat LIVE de impresară, în VIDEO-ul de mai jos!

*Amintim că în luna mai a acestui an, un alt scandal monstru a izbucnit între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, după ce antrenorul de fotbal a acuzat-o pe încă soţia lui că i-au fost furate două maşini de lux si o barcă din casa în care au locuit împreună. Atunci, Anamaria Prodan a lămurit situaţia declarând că autoturismul este la ea şi că este un bun comun folosit pentru transportul copilului la şcoală, potrivit click.ro.

DAR, să nu uităm de împăcarea istorică anunţată în urmă cu o lună: Prodanca, primele declaraţii: «Reghe m-a sunat şi am luat decizia asta!» (VIDEO)!

Citește și Bebeto la festivitatea de absolvire: „Nu contează că tata nu a fost lângă mine (...) M-am obişnuit fără el” (VIDEO)


Articole înrudite