Cel mai bine plătit star pe YouTube în 2018 Recomandat

Miercuri, 05 Decembrie 2018 00:00
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cel mai bine plătit star pe YouTube în 2018 este un băieţel în vârstă de 8 ani, care a câştigat 22 de milioane de dolari datorită canalului său de pe platforma online pe care sunt difuzate clipuri în care acesta poate fi văzut testând jucării, informează Mediafax. Potrivit topului celor mai bine plătite vedete pe YouTube pe 2018 publicat de Forbes, câştigurile lui Ryan, care deţine canalul Ryan ToysReview, s-au dublat de anul trecut, când a ocupat locul al optulea în clasamentul realizat de prestigioasa publicaţie.
Băieţelul are aproximativ 17,3 milioane de abonaţi, iar clipurile sale au în total peste 26 de miliarde de vizualizări. "Îi plac maşinile, trenurile, Thomas şi prietenii, Lego, supereroii, jucăriile Disney... aventurile amuzante cu familia şi multe altele. Lui Ryan îi place şi să facă experimente pentru copii uşoare şi amuzante", se poate citi în descrierea canalului său de pe YouTube.
Întrebat de NBC cum îşi explică succesul de care se bucură, Ryan a declarat: "Sunt amuzant şi distractiv". Familia lui Ryan a lansat canalul în martie 2015, acesta devenind viral după doar patru luni, datorită unui clip în care Ryan poate fi văzut deschizând un pachet cu jucării "Cars" de la Disney. În acelaşi timp, familia băieţelului a mai lansat un canal, care se concentrează pe aventurile zilnice ale băieţelului şi surorilor sale gemene, Emma şi Kate. În luna august, o reţea de magazine din SUA a început să vândă o linie exclusivă de jucării şi haine pentru copii, numită Ryan's World.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu