Demi Lovato va interpreta imnul SUA la Super Bowl Recomandat

Luni, 20 Ianuarie 2020 10:41
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cântăreaţa americană Demi Lovato a anunţat zilele trecute că va interpreta imnul naţional al Statelor Unite la Super Bowl, care încheie sezonul fotbalului american şi se va desfăşura pe 2 februarie la Miami, relatează EFE, citat de Agerpres.
Prin includerea cântăreţei şi actriţei de origine mexicană, organizatorii evenimentului sportiv completează trioul de artiste latino care vor cânta la această importantă partidă de fotbal. Jennifer Lopez şi Shakira vor susţine recitaluri muzicale în pauza meciului.
Demi Lovato, care nu a mai cântat live după problemele de sănătate provocate de supradoza din iulie 2018, va reveni pe scenă la gala premiilor Grammy, desfăşurată pe 26 ianuarie în oraşul Los Angeles, pentru care a fost confirmată de asemenea participarea artiştilor Camila Cabello, Rosalia şi The Jonas Brothers.
Intonarea imnului naţional al SUA, ''The Star Spangled Banner'', este unul dintre momentele cele mai emblematice ale acestui eveniment sportiv, considerată o adevărată onoare pentru artistul desemnat.
În 2019, responsabilă pentru interpretarea imnului a fost cântăreaţa afro-americană Gladys Knight.
Cu un an înainte, Pink a fost desemnată cu intonarea imnului SUA.
Cea de-a 54 ediţie a competiţiei Super Bowl se va desfăşura pe Hard Rock Stadium, din Miami, care găzduieşte pentru a şasea oară marea finală a Ligii Americane de Fotbal (NFL).

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu