31 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
"Fă, luați-aș familia în p** de m** ordinară și de sl** dracu’ care ești!"
"Fă, luați-aș familia în p** de m** ordinară și de sl** dracu’ care ești!"

În plin scandal ce o au în prim-plan pe Anamaria Prodan, apar noi informații legate de comportamentul impresarei de fotbaliști vis-a-vis de fostul soț și actuala lui parteneră, Corina Caciuc. Oarbă de furie, Anamaria a fost capabilă inclusiv de amenințări cu moartea, pe lângă limbajul de cartier pe care îl folosește. GÂNDUL publică înregistrarea audio în care agentul de jucători își varsă toți nervii asupra actualei doamne Reghecampf.

De când a fost părăsită pentru o altă femeie, Anamaria Prodan nu are pace. Dacă la început și-a acuzat soțul pe orice cale că i-a furat banii, că a înșelat-o și că este un antrenor slab pregătit, care a avut succes doar datorită mariajului cu ea, acum impresara a trecut la un alt nivel: amenințări cu moartea și limbaj ca la ușa cortului.

Amenințări cu moartea

„Fă, luați-aș familia în p** de m** ordinară și de sl** dracu’ care ești! Fă vabagoanda dracu’… ce morții mă-tii vrei fă că-ți iau mâinile și ți le înfig în p*! Și-o iau pe mă-ta în p** mea ca să-ți dea limbi și pe tac-tu să-l sugi! Fă, f*-ți mă-tii… Dacă te mai prind o dată că suni sau formezi sau îmi deranjezi familia… dacă nu, te umplu de s*! Fă, toți prietenii tăi se s** pe tine, băga-mi-aș p** în familia mă-tii și în nația mă-tii de târâtură, jigodie… Șopârla dracu’ păroasă care ești!

M** dracu’ care ești! Băga-mi-aș p* în familia mă-tii și în coșciugul în care v-aș îngropa pe toți! S** dracu’! Familia Caciuc ți-a pus… Băga-mi-aș p* în numele mă-tii și în rasa familiei tale. Fii atentă ce zic eu! O singură dată, m** ce ești!

O singură dată sugăciunea dracu’ mai suni sau mai ceri bani băga-mi-aș p** în mă-ta! Să-ți bag banii în p*! Să-ți ruginească în p*, sărăcia dracu’ care ești! Te omor! Ascultă-mă ce zic! Dacă nu-i pun să te f, să-ți dea la m* pe toți prietenii mei.

Băga-mi-aș p** în mă-ta că te leg de mașină și te târăsc până sugi toate p** din România că le-ai supt și ăia s-au săturat de tine… Ai venit în Dubai, ai terminat tot Dubaiul! Băga-mi-aș p** în familia mă-tii și în mă-ta aia, în p* lui mă-ta aia stricată… Și-n tac-tu ăla care sunai că ești la spital cu el să-i dea bani. Băga-mi-aș p*** în familia mă-tii și în neamul mă-tii și în numele mă-tii și în rasa mă-tii!

Ține minte la mine… când mai calci tu în Dubai, f**-ți mormântul mă-tii sau când mai ieși tu vreodată la f* în România… dacă nu te dezbrac în p** goală și te iau la șuturi, fă, strâmba dracu’ care ești! Stai să vezi!”, este mesajul halucinant pe care Prodanca i l-a trimis Corinei Caciuc, cu doar o zi înainte ca aceasta din urmă și Laurențiu Reghecampf să-și creștineze copilul, conform CANCAN.RO <- CLICK PENTRU AUDIO!

Anamaria Prodan, cercetată penal

Înregistrarea audio este probă acum într-un dosar penal instrumentat de procurorii din Ilfov.

Contactată de CANCAN.RO, reprezentata legală a Corinei Caciuc, avocata Diana Gabriela Moise, a spus: „Dosarul se află în faza de urmărire penală și de administrare a probatoriului, motiv pentru care, la acest moment, nu putem oferi informații suplimentare”.

Conform unor surse judiciare, în acest dosar – care se află la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov – Anamaria Prodan urmează să fie audiată ca suspect, ca ultim act de urmărire penală înainte ca instanța să fie sesizată cu privire la săvârșirea unor infracțiuni extrem de grave.


Articole înrudite