Facebook şi Ray-Ban au lansat primii ochelari smart (VIDEO) Recomandat

Luni, 13 Septembrie 2021 15:25
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Facebook a prezentat prima pereche de ochelari inteligenţi, realizaţi în colaborare cu compania Ray-Ban.
Primii ochelarii inteligenţi la a căror dezvoltare a contribuit Facebook se numesc Ray-Ban Stories şi nu diferă prea mult, ca design, de formatul tradiţional al celebrului producător de ochelari.
Ray-Ban Stories au în dotare două camere frontale, ce pot fi folosite pentru fotografii şi filmări - acestea fiind, de fapt, funcţiile de bază ale noilor ochelari, alături de posibilitatea preluării sau realizării unui apel (prin intermediul telefonului mobil) şi de ascultarea conţinutului audio prin intermediul a două difuzoare.
Comenzile pot fi date fie cu ajutorul unui asistent vocal, care răspunde la comanda “Hey, Facebook”, fie folosind un mic touchpad montat pe ramă.
Ochelarii au suficient spaţiu de stocare pentru a păstra în jur de 12 filmări de 30 de secunde sau 500 de fotografii realizate cu camera de 5MP. Bateria din dotare ar trebui să ţină aproximativ 6 ore, cu o folosire intermitentă. Încărcarea completă a acesteia durează o oră.
Noii ochelari inteligenţi arată ca o pereche de ochelari obişnuiţi, fiind confortabili la purtat şi mai grei doar cu câteva grame.
Ray-Ban Stories vor fi disponibili, cel puţin la început, doar în 6 ţări, printre care nu se află şi România. Aceştia vor costa începând de la 299 de dolari.

VEZI VIDEO AICI: https://youtu.be/_uOFWU4o3tw

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu