20 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Împăcare istorică! Prodanca, primele declaraţii: «Reghe m-a sunat şi am luat decizia asta!» (VIDEO)
Împăcare istorică! Prodanca, primele declaraţii: «Reghe m-a sunat şi am luat decizia asta!» (VIDEO)

Împăcare istorică între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, impresara anunţând că a fost sunată de tehnician, care încă îi este soţ.
Impresara Anamaria Prodan şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf au băgat actele de divorţ în iunie 2021 după un mariaj care a durat nu mai puţin de 13 ani. Ulterior, cei doi şi-au trimis acuze care mai de care mai dure şi se părea că este imposibilă o împăcare între cei doi.
Şi totuşi, acest lucru s-a întâmplat. Cel care a făcut primul pas a fost Reghecampf, iar Prodan a spus cum s-au desfăşurat lucrurile.
„Reghecampf m-a sunat azi. Am decis să punem capăt acestui scandal. Nu am nicio treabă cu fata asta (n.r. – cu Corina Caciuc, partenera de viaţă a lui Reghecampf). Nu mă interesează. Eu vorbesc cu încă actualul meu soţ doar despre copiii noştri. În rest, nu mă interesează ce face Reghecampf”, a spus ea, la Antena Stars.

De-a lungul timpului, în spaţiul public au apărut diferite informaţii cu privire la bunurile moştenite împreună de impresara Anamaria Prodan şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf.
„Avem împreună două case şi un apartament. Restul sunt ale mamei mele. Dar am decis să nu mai discutăm public astfel de subiecte. Nu are sens să ne facem de râs în faţa României”, a completat impresara.
Anamaria Prodan a spus, în trecut, că ştia de aventura extraconjugală a lui Laurenţiu Reghecampf cu Corina Caciuc, dar a încercat să facă totul pentru a-şi salva căsnicia.
„Eu l-am construit pe Reghecampf. Am făcut totul pentru a ne salva căsnicia. Nu am vrut să spună cei care m-au avertizat de adevărata lui faţă. Au avut dreptate! Ştiam de aventura lui, normal! Am încercat până în ultimul moment să îl salvez. Copiii mei îl ştiau altfel pentru că aşa l-am «pictat» eu”, spunea impresara la începutul anului.
Reghecampf este fără angajament de la începutul lunii martie, când a fost dat afară de la echipa arabă Al-Tai. Oficial, însă, clubul a făcut anunţul despărţirii abia pe 15 aprilie.
De-a lungul timpului, tehnicianul a pregătit mai multe echipe din România. Ultima pe care a antrenat-o a fost Universitatea Craiova, între 26 iulie şi 19 septembrie 2023. De altfel, el a plecat cu scandal din Bănie, patronul Mihai Rotaru spunând că are de primit 200.000 de euro pentru că şi-a reziliat înţelegerea, plus 100.000 de dolari, deoarece şi-a asumat şi contractul antrenorului secund, potrivit prosport.ro.

Articole similare: Reghe dă cu Prodanca de pământ, la propriu! Noi filmări şocante cu bătaia dintre cei doi (VIDEO)


Articole înrudite