18 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Iulia Albu dă de pământ cu Theo Rose: „A luat scaunul de la Andra şi iubitul de la Lia Bugnar”
Iulia Albu dă de pământ cu Theo Rose: „A luat scaunul de la Andra şi iubitul de la Lia Bugnar”

Iulia Albu dă de pământ cu Theo Rose. Vedeta este cunoscută pentru sinceritatea ei când vine vorba despre stilul vestimentar al vedetelor, însă, de această dată, fanii au rămas fără cuvinte vizavi de cele mai recente declaraţii, notează romaniatv.net.
Iulia Albu dă de pământ cu Theo Rose. Prezentatoarea emisiunii „Poliţia modei” a fost invitată într-o gală specială a roast-urilor, pe Antena 1, unde a intrat în pielea Deliei, iar replicile ei au fost extrem de savuroase. Chiar dacă a avut ca şi scut transformarea ei în artistă, momentul a fost unul extrem de dureros pentru unele persoane.
Intrată în pielea personajului, Iulia Albu s-a comportat exact ca la un roast. Scopul unor astfel de momente este acela de a spune, cumva, adevărul în spirit de glumă. Criticul de modă nu s-a putut abţine şi s-a legat atât de cariera lui Theo, cât şi de viaţa personală.
„Nu pot să arunc la gunoi tot repertoriul lui Theo Rose. Fata-i mişto. Cariera i-a luat avânt, are iubit nou. S-a dus tare! În viaţă trebuie să întinzi mâna şi să iei ce e al tău. Cum ar fi piesele de la manelişti, scaunul de la Andra, iubitul de la Lia Bugnar”, a spus Iulia Albu despre Theo Rose.


Articole înrudite