Jennifer Lopez şi Maluma filmează împreună o comedie romantică la New York Recomandat

Luni, 07 Octombrie 2019 12:10
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vedeta Jennifer Lopez şi cântăreţul Maluma au anunţat recent pe reţelele de socializare că filmează împreună "Marry Me", o comedie romantică a cărei acţiune se petrece la New York, în care mai joacă Owen Wilson şi care presupune reîntoarcerea actriţei la acest gen care a consacrat-o, relatează EFE, citat de Agerpres.
Surse apropiate producţiei au declarat că muzicianul columbian Maluma îl interpretează pe Bastian, un rocker care este iubitul vedetei pop Kat Valdés (Jennifer Lopez) pe care o părăseşte cu puţin înainte de nuntă la sala Madison Square Garden.
Comedia este regizată de Kat Coiro, realizatoarea unor seriale de succes precum "Shameless" şi "Modern Family".
"Este distractiv când artişti din genuri diferite se unesc şi contribuie la crearea a ceva special, autentic şi adevărat", scrie Jennifer Lopez într-un mesaj pe reţelele de socializare postând o imagine cu Maluma, din prima zi a filmărilor.
La rândul său, solistul columbian, care şi-a exprimat de multe ori pasiunea pentru cinematografie, notează: "Azi mi-am împlinit visul pe care îl aveam de mic. Îi mulţumesc lui Dumnezeu şi vieţii". Maluma a negociat de multe luni pariciparea sa în acest film care marchează reîntoarcerea lui Jennifer Lopez la comediile romantice.
Maluma va îmbina filmările la "Marry me" cu concertele din turneul său "11:11", cu care se va prezenta săptămâna aceasta la Boston şi Newa York, iar săptămânile viitoare la Orlando şi Miami, în Florida.
La rândul său, Jennifer Lopez şi-a încheiat turneul "It's My Party" şi promovările la filmul "Hustlers". În "Marry Me", pe lângă actriţă principală va fi şi producător.
Actriţa de origine portoricană pregăteşte, de asemenea, pentru HBO, filmul "The Goodmother", despre columbianca Griselda Blanco, cunoscută drept "naşa cocainei" cu care îşi va face debutul regizoral.
Jennifer Lopez şi Owen Wilson au mai jucat împreună în Anaconda (1997), un film în regia lui Luis Llosa.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu