Lady Gaga şi-a anunţat logodna cu actorul Taylor Kinney

 
Marți, 17 Februarie 2015 00:00
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lady Gaga şi-a anunţat luni, pe Instagram, logodna cu actorul şi manechinul Taulor Kinney, pe care l-a cunoscut în urmă cu câţiva ani, la filmările pentru unul dintre videoclipurile sale, scrie AFP.
Lady Gaga, în vârstă de 28 de ani, cunoscută pentru apariţiile sale excentrice şi pentru videoclipurile sale, a mai dezvăluit că a primit de la iubitul său un inel cu o inimă aplicată, de Valentine\'s Day.
„Mi-a dat inima lui de Valentine\'s Day şi am spus DA”, a scris cântăreaţa pe contul său Instagram, urmărit de peste 5,5, milioane de fani.
Potrivit revistei americane US Weekly, Taylor Kinney i-a oferit inelul în cadrul unei cine romantice de Sfântul Valentin în restaurantul deţinut în New York de părinţii cântăreţei.
Cei doi s-au cunoscut în 2011 la filmările pentru videoclipul cântecului „You and I”.
Taylor Kinney a jucat în numeroase seriale televizate, printre care „The Vampire Diaries”, şi în lungmentrajul „Zero Dark Thirty”, regizat de Kathryn Bigelow, despre execuţia liderului terorist Osama Bin Laden.
Gaga s-a făcut cunoscută în 2008 cu albumul The Fame şi a devenit celebră pentru apariţiile sale excentrice cu puternice tente sexuale şi datorită ţinutelor sale provocatoare. Spre exemplu, la gala MTV Video Music Awards în 2010 a apărut într-o rochie confecţionată din carne crudă.
În 2014 a lansat albumul „Cheek to Cheek”, în colaborare cu interpretul de jazz Tony Bennett (88 de ani).

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu