19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Netflix România: 15 filme şi seriale lansate într-o singură lună
Netflix România: 15 filme şi seriale lansate într-o singură lună

Netflix a numărat lansarea a 15 filme şi seriale pentru România, toţi cei care au acces la platformă putându-le viziona deja. Astfel, săptămâna aceasta au fost lansate Three Songs for Benazir, sezonul 2 al Ada Twist Scientist, Neymar: The Perfect Chaos, sezonul 4 al The Sinner: Percy. Sezonul al 3 al Snowpiercer este deasemenea disponibil, dar cu episoade oferite săptămânal, Chose şi Framed! A Sicilian Murder Mystery fiind de asemenea disponibile, toate acestea putând fi accesate din Romania chiar acum, cu menţiunea privind Snowpiercer.

Netflix a lansat, în ianuarie, şi Angry Birds: Summer Madness, Feria: The Darkest Light, Getting Curious With Jonathan Van Ness, Home Team, In from the Cold, sau The Orbital Children. Seria de filme si seriale care au fost lansate în cadrul Netflix săptămâna aceasta se încheie cu The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window, dar şi cu Charlie’s Angels, astfel că există 15 creaţii  noi de care ne putem bucura.

Netflix spune deasemenea ca sezonul 2 al Dark Desire va fi lansat în februarie împreuna cu Though my Window, partea a 4-a a Disenchantment, Jeen-Yuhs: A Kanye Trilogy si sezonul 2 al Space Force. 

Netflix mai are in pregatire si alte lansari importante, insa trebuie sa avem rabdare pentru ca toate sa fie puse in distributie pentru noi, desigur pe masura ce vor fi 100% pregatite pentru asta.


Articole înrudite