05 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Reghe dă cu Prodanca de pământ, la propriu! Noi filmări șocante cu bătaia dintre cei doi (VIDEO)
Reghe dă cu Prodanca de pământ, la propriu! Noi filmări șocante cu bătaia dintre cei doi (VIDEO)

Au apărut noi filmări cu bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, notează protv.ro.

Pe 23 septembrie 2022, în jurul orei 19.30, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au ajuns la poliţie, după ce s-au bătut în plină stradă. În acelaşi timp, în presă apăreau primele filmuleţe cu scenele şocante petrecute între cei doi soţi.

(Citeşte şi Prodanca şi Reghe, bătaie în stradă (VIDEO))

Imediat după incidentul violent, Laurenţiu Reghecampf a mers la spital pentru a-şi scoate certificat medico-legal, deoarece avea ochii vineţi şi urme de zgârieturi pe faţă, iar după câteva zile Anamaria Prodan a mers la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici (INML), de unde a ieşit cu mâna în gips şi şchiopătând, semn că şi ea şi-a scos certificat medico-legal.

(Citeşte şi "Fă, luaţi-aş familia în p** de m** ordinară şi de sl** dracu’ care eşti!")

Potrivit celor de la Realitatea, bătaia care a putut fi văzută încă de vineri seară de aproape toată România ar fi continuat şi în faţa vilei din Snagov în care Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au locuit împreună. Iar camerele de supraveghere din zonă au surprins momentele de-a dreptul şocante. VEZI VIDEO AICI!

După cum se poate vedea în imagini, antrenorul o loveşte pe fosta lui soţie, aceasta cade la pământ, după care impresara se prinde de acesta şi încearcă să nu-l lase să se urce în maşină şi să plece.


Articole înrudite