01 OCTOMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Solistul formaţiei Iron Maiden suferă de cancer la limbă
Solistul formaţiei Iron Maiden suferă de cancer la limbă

Bruce Dickinson, solistul formaţiei britanice de heavy metal Iron Maiden, a declarat că suferă de cancer la limbă, dar şi-a asigurat fanii că perspectivele sale de vindecare sunt „extrem de bune”, transmite AFP.
În vârstă de 56 de ani, el a explicat pe pagina de internet a grupului, că a primit acest diagnostic înainte de Crăciun şi că tocmai a încheiat un tratament de şapte săptămâni de chimioterapie şi radioterapie.
„Tumoarea fiind depistată în stadiu precoce, pronosticul este, din fericire, foarte bun. Echipa de medici care îl îngrijeşte pe Bruce se aşteaptă ca recuperarea lui să fie de 100% şi ca solistul să primească undă verde definitiv în luna mai. Ulterior, va avea nevoie de mai multe luni pentru a-şi reveni complet”, informează un comunicat de presă.
„Starea sănătăţii lui Bruce este foarte satisfăcătoare, având în vedere circumstanţele, şi toată echipa are o stare de spirit foarte bună”, mai menţionează textul, ilustrat cu o fotografie dintr-un concert, încare Bruce Dickinson apare într-o postură foarte combativă.
Iron Maiden este una dintre cele mai apreciate formaţii de heavy metal din toate timpurile, cu peste 80 de milioane de albume vândute în toată lumea.

Articole înrudite