19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
TikTok devine sponsor oficial al UEFA Women's EURO 2022
TikTok devine sponsor oficial al UEFA Women's EURO 2022

Platforma digitală de divertisment TikTok devine „Partener global al UEFA Women's EURO 2022”. Noua ediţie a Campionatului European de Fotbal Feminin va fi mai accesibilă şi mai captivantă pentru pasionaţii de fotbal şi pentru comunitatea de peste 1 miliard de utilizatori TikTok din întreaga lume.
Prin acest nou parteneriat, TikTok îşi propune să susţină cel mai aşteptat campionat de fotbal din această vară şi să contribuie la creşterea vizibilităţii competiţiei la nivel global, bazându-se pe parteneriatul de succes de la Campionatului European de Fotbal Masculin, UEFA EURO 2020.
„În urma parteneriatului cu UEFA pentru EURO 2020, am văzut cum TikTok devine casa pasionaţilor de fotbal. Creatorii de conţinut, jucătorii şi chiar ţările s-au unit pe TikTok pentru a-şi arăta pasiunea pentru fotbal, într-un mod unic. Suntem încântaţi să fim platforma oficială de divertisment a UEFA Women’s EURO 2022 şi să ne unim eforturile pentru a promova egalitatea şi incluziunea în fotbal prin campania TikTok #SwipeOutHate şi #EqualGame a UEFA. De asemenea, ne-am propus să facem campionatul din acest an şi mai accesibil comunităţii globale TikTok, aşa că suntem nerăbdători să vedem cum vor sprijini utilizatorii sportul feminin”, a declarat Rich Waterworth, General Manager, Tik Tok Europe.
„Suntem încântaţi să colaborăm din nou cu TikTok, de data aceasta pentru cel mai mare Campionat European de Fotbal Feminin de până acum. Din comunitatea pasionaţilor de fotbal de pe TikTok fac parte din ce în ce mai multe echipe, fani, creatori de conţinut şi asociaţii, aşa că aşteptăm cu nerăbdare să le arătăm conţinut unic, creativ şi captivant, realizat alături de unele dintre cele mai mari fotbaliste din lume. Este o perioadă emoţionantă să fii fan al fotbalului”, a adăugat Guy-Laurent Epstein, Marketing Director, UEFA.
În calitate de sponsor global, TikTok va colabora cu UEFA pentru a lansa funcţii interesante, precum efecte speciale, hashtag challenges, live-uri pe TikTok şi sunete asociate competiţiei sportive, pentru a promova produsele şi serviciile în comunitatea TikTok şi pasionaţilor de fotbal. În plus, UEFA va oferi platformei acces la biblioteca de informaţii despre istoria fotbalului european pentru a dezvolta conţinut captivant şi inovator pentru utilizatorii TikTok.
De asemenea, înainte de începerea campionatului, se va lansa contul oficial de TikTok UEFA Women's EURO 2022, cu scopul de a inspira şi distra milioanele de fani ai fotbalului din întreaga lume şi de a le oferi conţinut exclusiv din culisele evenimentului, precum şi imagini de arhivă.
În ultimii ani, TikTok a înregistrat o creştere impresionantă a interesului pentru sportul feminim pe platformă. Hashtag-ul #womeninsports a cumulat aproape un miliard de vizualizări pe TikTok, se arată într-un comunicat al platformei.


Articole înrudite