19 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
TikTok introduce TikTok Now
TikTok introduce TikTok Now

TikTok este locul în care oamenii creează conţinut creativ şi descoperă comunităţi noi. Pe TikTok, creatorii redefinesc divertismentul în fiecare zi - de la hitul verii, It's Corn, şi până la efectele realizate de comunitate, precum Horace.
Utilizatorii pot alege dintr-o varietate de formate pe TikTok: de la crearea de efecte, videouri, duete, stitches şi până la clipuri cu o durată mai lungă sau TikTok LIVE. Din toamna aceasta, TikTok extinde gama de instrumente creative şi anunţă lansarea TikTok Now, pentru a susţine în continuare conexiunile autentice şi spontane pe platformă.

Ce este TikTok Now

TikTok Now este un nou mod prin care utilizatorii se pot distra şi conecta pe TikTok – o experienţă foto şi video zilnică prin care pot distribui momentele autentice cu cei dragi.
Cu TikTok Now, oamenii pot crea conexiuni profunde şi se pot distra într-un format uşor de folosit. Aceştia vor primi o notificare zilnică pentru a realiza un video de 10 secunde sau o fotografie cu camera principală şi frontală pentru a împărtăşi simplu momentele importante dintr-o zi.
TikTok va începe testarea TikTok Now în următoarele săptămâni. În România, TikTok Now va putea fi accesat atât din aplicaţia TikTok, cât şi din noua aplicaţie, TikTok Now. În alte regiuni, aceasta va fi disponibilă direct în aplicaţia TikTok, ca o nouă aplicaţie descărcabilă, TikTok Now, sau disponibilă în ambele formate. În continuare, TikTok îşi propune să îmbunătăţească experienţa utilizatorilor pe măsură ce va primi feedback din partea comunităţii cu privire la noul format creativ.

TikTok încurajează oamenii să preia controlul asupra experienţei lor TikTok

TikTok Now are la bază siguranţa şi confidenţialitatea comunităţii. Astfel, creatorii pot decide cine poate vizualiza şi interacţiona cu conţinutul lor. Ei pot bloca alţi utilizatori şi pot alege comentariile care pot fi afişate la conţinutul realizat. În plus, dacă simt că cineva încalcă Regulile Comunităţii TikTok, aceştia pot raporta contul pentru a fi analizat.
La TikTok siguranţa comunităţii este importantă. Prin urmare, TikTok continuă să ia măsuri suplimentare pentru a sprijini siguranţa şi bunăstarea comunităţii şi a tinerilor în special. Printre măsuri se numără:
• Persoanele cu vârstă de până la 16 ani care îşi creează cont în aplicaţia TikTok Now vor avea contul setat privat automat, la fel ca în cazul aplicaţiei TikTok.
• Persoanele cu vârsta de până la 18 ani nu vor putea să distribuie conţinutul pe feed-ul Explore.
• Pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 13 şi 15 ani, opţiunea de primire a comentariilor va fi limitată la Prieteni pentru a ajuta la protejarea împotriva interacţiunilor nedorite.
De asemenea, pentru utilizatorii cu vârsta de peste 18 ani, există câteva setări suplimentare. Pe lângă distribuirea conţinutului cu prietenii comuni, ei pot alege să posteze conţinutul pentru comunitatea TikTok Now pe baza setărilor de confidenţialitate alese.
Setarea automată este "Prieteni", dar aceştia pot schimba opţiunile astfel:
• În ecranul de postare, utilizatorii trebuie să apese pe butonul "Prieteni".
• Acolo, aceştia pot alege cine poate să vadă postările TikTok Now.
- Pentru opţiunea Prieteni, postările TikTok Now pot fi urmărite de toate persoanele urmărite şi care urmăresc la rândul lor contul respectiv.
- Pentru opţiunea Toată lumea, postările TikTok Now pot fi urmărite de toţi cei din zonă. Persoanele care nu urmăresc un utilizator sau pe care un utilizator nu le urmăreşte înapoi nu pot comenta sau interacţiona cu postările TikTok Now, potrivit unui comunicat al platformei.


Articole înrudite