31 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Zăvo, noua senzaţie pe TikTok
Zăvo, noua senzaţie pe TikTok

Oana Zăvoranu a făcut o schimbare bruscă în viaţa ei, după ce o lungă perioadă de timp nu a mai apărut la televizor. „Querida” ia lecţii de TikTok de la cei care câştigă mii de euro lunar din platforma de streaming, notează spynews.ro.

Primăvara a venit cu câteva schimbări pentru Oana Zăvoranu. Dacă în ultimul timp a ales să stea departe de ochii publici, iată că, acum, bruneta şi-a făcut revenirea în forţă. Acest lucru se întâmplă pentru că, brusc, a devenit foarte activă pe TikTok şi face live-uri din ce în ce mai des.

Oana Zăvoranu a avut şi o emisiune online, însă în ultimul timp atenţia vedetei s-a îndreptat către platforma TikTok. Ea se interesează destul de des de metodele prin care ar putea ajunge şi mai cunoscută şi mai populară pe platformă. Aceasta a luat legătura chiar şi cu persoane publice internaţionale. Până acum îi merge de minune. Şi publicul o apreciază pe Oana Zăvoranu în apariţiile sale live.

Partenera cu care îşi petrece timpul pe TikTok este nimeni alta decât Anamaria Prodan. Cele două dive se duelează de mama focului, iar fanii aruncă cu daruri virtuale. Cu toate acestea, cele două femei se intitulează ca fiind cele mai bogate din România.

Articole similare: VIDEO: Prodanca "l-a spart" pe Dani Mocanu pe TikTok: «M-a omorât, băi, m-a omorât!»


Articole înrudite