ZODIAC: Cinci motive pentru a avea un Berbec în viaţa ta Recomandat

Vineri, 01 Aprilie 2022 10:54
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sincer, generos, combativ... Există o mie de motive pentru a te alătura unui Berbec curajos. Chiar dacă uneori este bine să porţi cască.
Viteza cu care se mişcă Berbecul şi zgomotul pe care îl provoacă  îl fac foarte uşor de observat într-o mulţime.  Dar acesta este doar unul dintre numeroasele beneficii de a avea un Berbec în cei dragi. Celălalt motiv evident este să nu-l numărăm printre duşmanii săi.

1. EI VOR LUPTA MEREU PENTRU TINE
Literalmente. Uneori cu mâinile goale. Aşa îţi arată că te iubeşte. Berbecii nu sunt doar ultra combativi pentru ei înşişi. De asemenea, acţionează ca o protecţie maximă pentru cei dragi şi nu vor lăsa pe nimeni să vă calce facă rău. Ovina cerească este asociată cu Marte, zeul războiului. Credo-ul Berbecului este aşadar: „Dacă vrei ceva, va trebui să mergi acolo. Şi dacă nu poţi, merg eu pentru tine. Scenariul lor de film ? O combinaţie  dintre „Terminator” şi „Bodyguard”.

2. SUNT CINSTIŢI
 Berbecii nu au timp să se prefacă pentru că sunt primii din zodiac. Acest loc simbolizează cu siguranţă bătălia necesară pentru a găsi un loc într-un teritoriu virgin dar şi o latură tinerească, crudă sau chiar primară (alege ce  jigneşte cel mai puţin). Avantajul: prietenul tău Berbec nu se va aştepta niciodată să te schimbi şi te iubeşte aşa cum eşti. Dezavantajul:  trebuie să faci faţă la cele douăsprezece înjurături pe minut şi la rata lui de răbdare aproape de zero.

3. NU SUNT OBOSIŢI NICIODATĂ
Chiar dacă sunt rugaţi,nu se vor odihni . Când toată lumea cedează pe ringul de dans, ei sunt cei care vin să-i caute pe dezertori, strigând: „Nu e nicio oboseală! ". Primul semn de foc, energia explozivă a Berbecului aminteşte de cea a Big Bang-ului. A avea o baterie electrică printre cei dragi are multe avantaje. În canoe, ei vâslesc de parcă viaţa lor ar depinde de asta, oferindu-ţi o plimbare foarte plăcută. În tandem, dacă te hotărăşti să te laşi purtat, vor pedala ca vântul şi îţi vor mulţumi pentru această dificultate în plus.

4. MEREU PREZENŢI
Se oferă voluntari pentru aproape orice.  Multă mişcare, jocuri, turul Franţei pe un skateboard, bomboane chilli şi antrenament la sărituri, Berbecul vrea să încerce totul. Mai ales, să fim sinceri, dacă este ceva periculos. Fiind primul semn de foc,  abordează existenţa cu entuziasmul unui copil mic. Ei vor spune “DA” la orice altceva, mai puţin la somn. Reţineţi că “bestiile” cu coarne sunt  întotdeauna pregătite pentru o luptă bună în orice direcţie şi cu oricine.

5. SUNT GENEROŞI
Dacă ar putea, luna de pe cer ţi-ar da-o. Berbecii nu ştiu să înşele: dacă te iubesc, nimic nu este prea mult pentru tine. Iar nativii de primăvară nu sunt doar generoşi cu cadouri şi cocktailuri. Generozitatea lor se exprimă cel mai bine în acţiune: îţi oferă timpul, energia şi încurajarea lor demnă de un campion. Când sunt cu tine, nu îşi petrec timpul pe telefon. Super puterea Berbecului? Dau impresia că doar tu exişti în cameră.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu