25 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
A murit în braţele soţiei după ce a fost consultat de medici şi trimis acasă! Un alt caz şocant la Spitalul Urziceni
A murit în braţele soţiei după ce a fost consultat de medici şi trimis acasă! Un alt caz şocant la Spitalul Urziceni

Poliţiştii din Ialomiţa au deschis o anchetă, după ce un bărbat de 32 de ani (foto ) a murit la domiciliul său, la scurt timp după ce fusese consultat şi tratat în spitalul din Urziceni, notează antena3.ro.

Spitalul Urziceni a atras atenţia publică după ce o femeie gravidă a dat naştere pe trotuar, în faţa instituţiei medicale, deoarece nu exista niciun medic ginecolog disponibil, subiect relatat de Monitorul de Galaţi în articolul "O femeie a născut pe trotuar, în faţa spitalului din Urziceni (VIDEO)".
Un alt incident şocant a avut loc luni, când un bărbat în vârstă de 32 de ani, a decedat la scurt timp după ce fusese trimis acasă din spital.
Este al doilea dosar penal deschis la Spitalul din Urziceni pentru ucidere de inculpă şi neglijenţă în serviciu.
Poliţiştii spun că luni, în jurul orei 5 dimineaţa au primit un apel prin care au fost sesizaţi că un bărbat în vârstă de 32 de ani a murit la locuinţa sa.

(Citeşte şi Managerul spitalului din Urziceni, medicul de gardă şi asistenta medicală sancţionaţi cu amenzi)

După ce poliţiştii au vorbit cu membrii familiei, au realizat că pacientul a fost în cursul nopţii trecute la acest spital din Municipiul Urziceni, unde ar fi primit îngrijiri medicale, iar ulterior a mers acasă, unde a decedat.
Acesta ar fi avut probleme cu inima, potrivit unor surse din cadrul poliţiei.
Trupul bărbatului a fost preluat de către cei de la Medicină Legală Ialomiţa şi se va face necropsia pentru a se stabili cauza decesului.
În acelaşi timp se vor face audieri şi se vor verifica documentele de la spital pentru a se stabili exact cum şi în ce mod a primit acest tânăr îngrijiri medicale.

Soţie: «Mi-a murit în braţe!» Cei doi aveau o fetiţă

Potrivit stirileprotv.ro, înainte să moară acasă, tânărul s-ar fi dus, duminică, la Spitalul Municipal Urziceni să ceară ajutor, pentru că ar fi avut dureri mari în piept. Acolo, spune soţia acestuia, ar fi fost tratat superficial şi trimis acasă, unde i-a murit în braţe. "L-au tratat superficial şi l-au trimis acasă! Avea dureri mari în piept şi... mi-a murit în braţe!", povesteşte printre lacrimi soţia tânărului.

Medic: «Cum ai stat două zile cu dureri în piept şi nu poţi să mai stai 20 de minute?!»

Şi fratele tânărului acuză medicii că nu i-au făcut nimic. "Ieri, în jurul orei 16.30, m-a sunat fratele meu că simte că moare, se simte foarte rău. Am ajuns, am stat 20 de minute, după îmi zice fratele că doctoriţa care era de serviciu îi spune: cum ai stat două zile cu dureri în piept şi nu poţi să mai stai 20 de minute?! După ce a ieşit de acolo, a ieşit fără nicio foaie, fără niciun tratament, fără nimic. Am ajuns cu el acasă, s-a jucat cu fii-mea, în loc să se joace cu fii-sa ultima dată... Şi i-am dat mesaj la 10 jumătate dacă e bine şi nu mi-a mai răspuns. Şi la 3 şi 20 m-a sunat că a murit", a spus fratele victimei, potrivit adevarul.ro. Tânărul era căsătorit şi avea o fetiţă (foto ).


Articole înrudite