18 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
ALERTĂ ALIMENTARĂ! Fruct cu pesticide la Penny, Carrefour, Selgros şi Metro
ALERTĂ ALIMENTARĂ! Fruct cu pesticide la Penny, Carrefour, Selgros şi Metro

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a anunţat o altă alertă alimentară după ce furnizorul Karema Fruct SRL a iniţiat retragerea de la comercializare şi de la clienţi a fructelor GRAPEFRUIT ROŞU, origine Turcia, Lot 15989.

Motivul rechemării a apărut după ce s-a constatat o depăşire a valorilor admise pentru reziduuri de pesticide (Chlorpyrifos-methyl).

Ca urmare, lanţurile de supermarketuri Penny, Carrefour, Selgros şi Metro au iniţiat retragerea de la comercializare şi atenţionarea clienţilor în privinţa acestui produs.

„În cazul în care aţi cumpărat acest produs în perioada 07 - 15.06.2022, vă rugăm să nu-l consumaţi şi/sau să-l returnaţi în magazinele de unde l-aţi achiziţionat până pe 28.06.2022, urmând să primiţi contravaloarea lui. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de acest incident. Pentru informații suplimentare, puteți contactați SC KAREMA FRUCT SRL adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.”, se arată în informarea privind retragerea acestui produs.


Articole înrudite