25 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CFR: Întârzieri ale trenurilor, de până la 90 de minute, spre şi dinspre Aeroport
CFR: Întârzieri ale trenurilor, de până la 90 de minute, spre şi dinspre Aeroport

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că în cursul acestei dimineţi, 09 iulie 2024, circulaţia trenurilor pe relaţia Bucureşti Nord – Aeroport Henri Coandă şi retur este perturbată din cauza unui macaz defect între Mogoşoaia şi Baloteşti.
În prezent circulaţia trenurilor se desfăşoară la cale liberă între Mogoşoaia şi Aeroport, cu ordin de circulaţie, pentru a permite echipelor de intervenţie să remedieze defecţiunea, urmând ca după finalizarea intervenţiilor la macaz, circulaţia trenurilor să revină la normal pe această rută.
Până la remedierea defecţiunii, trenurile care circulă pe relaţia Bucureşti Nord – Aeroport şi retur vor înregistra întârzieri cuprinse între 30 – 90 de minute.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest deranjament şi îi asigură că intervenţiile desfăşurate la faţa locului au drept scop redeschiderea circulaţiei în cel mai scurt timp, în condiţii de siguranţă, potrivit unui comunicat al CFR.

UPDATE: Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, începând cu ora 11:21, circulaţia trenurilor pe relaţia Bucureşti Nord – Aeroport Henri Coandă se desfăşoară în condiţii normale, defecţiunea macazului fiind remediată. "Reamintim faptul că, în cursul acestei dimineţi, circulaţia trenurilor pe relaţia Bucureşti Nord – Aeroport Henri Coandă şi retur a fost perturbată din cauza unui macaz defect între Mogoşoaia şi Baloteşti, iar trenurile au circulat la cale liberă între Mogoşoaia şi Aeroport, cu ordin de circulaţie, pentru a permite echipelor de intervenţie să remedieze defecţiunea. Transmitem scuze călătorilor pentru întârzierile înregistrate în circulaţie şi îi asigurăm că intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut drept scop remedierea deranjamentului şi reluarea traficului în condiţii normale pe relaţia Bucureşti Nord – Aeroport Henri Coandă", potrivit CFR.


Articole înrudite