19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Ministerul Comunicaţiilor lansează competiţia Cercetare-Dezvoltare 2018-2020
Ministerul Comunicaţiilor lansează competiţia Cercetare-Dezvoltare 2018-2020

 

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI) lansează competiţia pentru atribuirea proiectelor prevăzute în Planul sectorial de cercetare-dezvoltare al MCSI pe anii 2018-2020, programul „Agenda Digitală pentru România-secţiunea Broadband şi Infrastructură de servicii electronice”.
Documentaţia de participare la competiţie poate fi consultată pe www.comunicatii.gov.ro, iar potenţialii contractori sunt rugaţi ca, în termen de 10 zile calendaristice de la data publicarea anunţului (07 martie 2018), să trimită către MCSI o scrisoare de exprimare a interesului de a participa la competiţie, cu precizarea secţiunii de interes respectiv „Broadband şi Infrastructură de servicii electronice”.
Atribuirea realizării unui proiect din Planul sectorial de cercetare-dezvoltare al MCSI pe anii 2018-2020, programul „Agenda Digitală pentru România-secţiunea Broadband şi Infrastructură de servicii electronice”, se face prin procedura de licitaţie restrânsă. Procedura menţionată se desfăşoară în două etape distincte. În prima etapă, autoritatea contractantă selectează dintre cei care au trimis expresii de interes un număr de potenţiali contractori cărora le trimite invitaţia de a participa cu oferte la competiţie. Cea de-a doua etapă constă în evaluarea ofertelor primite, comunicarea rezultatelor competiţiei şi contractarea proiectului cu ofertantul care a câştigat competiţia.
În cazul în care numărul expresiilor de interes primite este insuficient, autoritatea contractantă urmează o procedură definită cu claritate, care permite continuarea competiţiei în toate situaţiile posibile, cu excepţia aceleia în care nu se primeşte nici măcar o singură expresie de interes.


Articole înrudite