24 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App

Ministerul Tineretului şi Sportului, prin Direcţia Tabere şi Agrement, va organiza, în incinta Complexului Sportiv Naţional Sala Polivalentă din Bucureşti, în perioada 16 - 18 mai, „Târgul Naţional de Tabere”.
Potrivit unui comunicat de presă al MTS remis luni AGERPRES, la eveniment, Direcţia Tabere şi Agrement va prezenta, alături de Direcţiile Judeţene de Sport şi Tineret, oferta completă a tuturor centrelor de agrement aflate în subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului, ce va conţine atât oferte pentru sejururi naţionale, cât şi oferte internaţionale, cât mai avantajoase şi atractive pentru tineri.
„Târgul Naţional de Tabere” se organizează după o perioadă de pauză de 10 ani iar Direcţia Tabere şi Agrement îi aşteaptă pe tineri şi cu oferte pentru sejururi gratuite, tabere naţionale, tematice şi pentru cei din afara graniţelor României.
"Ministerul Tineretului şi Sportului îşi propune ca evenimentul să devină o tradiţie şi să îi poată susţine pe tineri pentru o educaţie aleasă", se arată în comunicat.


Articole înrudite