România şi Iordania au lansat un pod turistic aerian Recomandat

Luni, 03 Octombrie 2022 12:10
Publicat în National
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aeroportul internaţional Queen Alia din Amman a întâmpinat duminică primul zbor charter care a transportat 134 de turişti din România, eveniment care a marcat lansarea unui "pod aerian" între Amman şi Bucureşti, informează agenţia de presă Petra.
Ministrul Turismului din Iordania, Nayef Fayez, a subliniat într-un comunicat de presă că lansarea acestui "pod aerian" turistic, cu o frecvenţă de un zbor pe săptămână până la finele anului, confirmă creşterea numărului de turişti care ajung la Aman ca o poartă spre zonele turistice şi arheologice din Iordania.
"Acest pod aerain este rezultatul colaborării între Jordan Tourism Board's (JTB), Ministerul Turismului şi Ambasada Iordaniei la Bucureşti pentru a facilita zborurile low-cost şi a promova activităţile turistice", a declarat directorul de la JTB, Abed Al Razzaq Arabiyat. "Invitarea zborurilor de tip low-cost regulate şi a zborurilor de tip charter din diferite ţări spre aeroporturile Queen Alia din Amman şi King Hussein din Aqaba va duce la creşterea numărului de turişti din România şi alte state UE", a adăugat Abed Al Razzaq Arabiyat. (sursa Agerpres)

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu