20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
ALDE Galaţi şi-a ales preşedintele Municipalei
ALDE Galaţi şi-a ales preşedintele Municipalei

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) Galaţi şi-a ales, sâmbătă, 17 martie 2018, conducerea organizaţiei municipale. La evenimentul care s-a desfăşurat la Teatrul Dramatic "Fani Tardini" au fost prezenţi aproximativ 400 de delegaţi care l-au desemnat în fruntea organizaţiei municipale pe Radu Cosca. Proaspătul preşedinte a fost viceprimar în perioada 2012 - 2016, în prezent fiind consilier local. Economist de profesie, Radu Cosca este unul dintre cei mai bogaţi politicieni ai Galaţiului.
”Vreau să mulţumesc organizaţiei ALDE Galaţi pentru modul de organizare şi pentru participarea numeroasă. Asta îmi dă speranţe că, pe municipiul Galaţi, #ALDE va avea un rezultat pozitiv, care să ne plaseze pe locul al doilea în preferinţele gălăţenilor. Am mare încredere în Radu, în echipa sa de la organizaţia municipală ALDE Galaţi, că vor reuşi să consolideze organizaţia, să o facă mai puternică, iar la alegerile din 2019 şi 2020 vom obţine rezultate mult îmbunătăţite. Avem o şansă importantă pentru a deveni al doilea partid din judeţ, al doilea partid pe municipiul Galaţi. Acesta este obiectivul nostru. Am convingerea că, alături de Radu Cosca, alături de colegii din ALDE Galaţi, dacă ne vom face treaba aşa cum trebuie, atunci vom obţine un scor de două cifre, poate peste 20%. Avem un bazin electoral mare, avem oameni capabili”, a declarat Cristian Dima.
Weekend-ul următor ALDE Galaţi va fi iar în focul alegerilor, căci urmează ca partidul să-şi desemneze conducerea judeţeană.


Articole înrudite