29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Nicuşor Ciumacenco, fostul viceprimar al Galaţiului şi fost membru de frunte al PSD Galaţi, ar putea prelua conducerea organizaţiei municipale a PDL, ne-au declarat surse de la nivelul partidului. Mişcarea, care ar putea fi considerată de unii surprinzătoare ţinând cont de faptul că Nicuşor Ciumacenco a declarat că dacă nu va câştiga fotoliul de primar se va retrage definitiv din viaţa politică, vine ca urmare a discuţiilor purtate de vicepreşedintele PDL, Cezar Preda, cu Ciumacenco. Potrivit aceloraşi surse, Cezar Preda i-a propus lui Ciumacenco să preia conducerea organizaţiei municipale a PDL, propunere pe care acesta ar fi acceptat-o, dar în anumite condiţii. Propunerea făcută lui Ciumacenco face imposibilă numirea lui Mihai Turcu ca preşedinte interimar al organizaţiei municipale a PDL Galaţi, informaţie care se vehicula recent la bursa zvonurilor în ceea ce priveşte componenţa echipei pe care ar urma să şi-o facă Mihai Capră, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene a PDL Galaţi.
Luna august se anunţă a fi una extrem de fierbinte pentru portocaliii gălăţeni, ţinând cont de „mişcările” care au loc la conducerea organizaţiei municipale şi judeţene a PDL Galaţi. Potrivit informaţiilor noastre, Mihai Capră ar urma să prezinte în cadrul biroului permanent naţional care urmează să aibă loc lunea viitoarea componenţa echipei de conducere a organizaţiei judeţene a PDL, din care ar urma să facă parte şi Mircea Toader, care potrivit informaţiilor noastre ar urma să fie nominalizat ca  prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PDL, rămânând de văzut dacă Iulian Aramă va mai fi nominalizat în postul de secretar general al PDL Galaţi.
Municipala PDL Galaţi, sub zodia interimatului
Organizaţia municipală a PDL a înregistrat schimbări la nivelul conducerii după alegerile locale după ce senatorul Marius Necula, care conducea PDL Galaţi, a înregistrat un rezultat slab la alegerile pentru fotoliul de primar. Ca urmare a acestui fapt Marius Necula s-a suspendat din funcţia de preşedinte al PDL Galaţi, în locul acestuia fiind numit Victor Dobrea, care este şi consilier local al PDL.


Articole înrudite