04 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cel puţin acest lucru îl susţine consilierul local PDL Viorel Trif, care afirmă că cei mai mulţi dintre aleşii locali portocalii ar urma să pună personal umărul în desfăşurarea acţiunii pusă la cale de senatorul Marius Necula. Iniţiativa portocalie a senatorului prevede înfiinţarea unui grup de intervenţie voluntară, din care fac parte membri de partid, dar şi voluntari, şi care are ca scop acordarea unei mâini de ajutor pentru rezolvarea problemelor cauzate de condiţiile meteorologice. Viorel Trif susţine că marţi ar fi avut loc o acţiune de deszăpezire a trotuarelor şi a parcărilor din Micro 21, Micro 17, Þiglina 1 şi Þiglina 3, lucru care s-ar fi făcut la solicitarea unor gălăţeni care locuiesc în zonele respective şi care au sunat la numărul de telefon 0734339111, număr la care pot suna gălăţenii care au şi alte nemulţumiri înn afara celor legate de căderile de zăpadă, drumuri impracticabile, întreruperea furnizării energei electrice, a apei potabile sau a căldurii.
„Numărul de telefon 0734339111 poate fi apelat şi de persoane ce necesită îngrijiri speciale ori care din cauza vârstei sau a condiţiei fizice nu pot părăsi locuinţa şi au nevoie de alimente sau medicamente. Numărul de telefon va fi disponibil 24 de ore din 24, până la finalul sezonului rece”, a declarat consilierul local Viorel Trif.
Democrat-liberalul nu a putut să ne spună la cât se ridică costurile operaţiunii puse la cale de senatorul Necula, dar a afirmat că atât el cât şi alţi consilieri locali ai PDL vor pune mâna pe lopată şi vor curăţa trotuarele de zăpadă sau gheaţă.


Articole înrudite