04 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Deputatul Bogdan Ciucă (PC) face cadouri electoratului său din Colegiul 8 (Þiglina III, Siderurgiştilor, IREG). Astfel, persoanele în vârstă vor putea beneficia începând din această săptămână de un consult medical gratuit (verificarea tensiunii şi a glicemiei). Medicii şi asistentele vor realiza aceste controale medicale la cabinetul parlamentar al deputatului Ciucă, situat în Complexul Siret din Þiglina III.
În această săptămână, până vineri, copiii şi bunicii din Colegiul 8 vor putea viziona gratuit piese de teatru de păpuşi. Ciucă a precizat că le va asigura copiilor şi bunicilor atât accesul la piese de teatru puse în scenă în cadrul festivalului Guliver, cât şi transportul până la teatru.
Stelian Stancu, directorul Teatrului de Păpuşi, a precizat că nu are cunoştinţă să existe o iniţiativă similară, din partea vreunui parlamentar gălăţean, şi a apreciat gestul lui Ciucă, întrucât un copil care vizionează piese de teatru va avea un caracter frumos şi devenit adult nu va fi tentat de infracţionalitate.


Articole înrudite