03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cristian Dima (ALDE): "Dacă se configurează o altă majoritate, PSD-PMP, nu ne opunem, îi lăsăm să-şi facă această coaliţie la nivel local"
Cristian Dima (ALDE): "Dacă se configurează o altă majoritate, PSD-PMP, nu ne opunem, îi lăsăm să-şi facă această coaliţie la nivel local"

După ce primarul Ionuţ Pucheanu (PSD) l-a scuturat bine pe directorul Transurb, Gigel Caliga (ALDE), în plină şedinţă a Consiliului Local, pe motiv că este prea moale în a-şi rezolva problemele cu salariaţii revoltaţi, iată că vine şi reacţia conducerii ALDE. ”Infantilistă abordarea de multe ori în politica locală. Am încercat să fiu o persoană rezervată, mult prea tăcută pentru această abordare, care am observat că a început să escaladeze, a partenerilor noştri de coaliţie. Dacă taci, probabil consideră că n-ai ce spune sau nu ai calitatea de a spune. Eu cred că am expertiza, experienţa de a spune lucruri mult mai competente decât cineva căruia începe să-i placă cam prea mult să se audă vorbind. Cred că în actul nostru de coaliţie am contribuit cu persoane, cu propuneri, cu idei, cu soluţii pentru creşterea şi dezvoltarea managementului local şi judeţean. Vorbim despre oameni profesionişti a căror calitate este foarte greu de combătut şi foarte greu de pus la îndoială”, a declarat preşedintele ALDE Galaţi, Cristian Dima. Acesta a lansat şi ipoteza conform căreia alianţa PSD-ALDE se clatină la Galaţi, locul fiind luat de PMP. ”Cred că ar fi mai indicat să se facă mai întâi nişte discuţii în coaliţie că, dacă nu, oricum îmi propun să răspund de fiecare dată când va avea atitudinea de a jigni oameni la nivelul profesional al cărora nu se ridică. Voi avea o discuţie cu conducerea judeţeană a colegilor noştri din coaliţie, să încercăm să ne lămurim. Probabil că, dacă se configurează o altă majoritate, PSD-partidul lui Traian Băsescu, nu ne opunem. Îi lăsăm să-şi facă această coaliţie la nivel local şi noi o să mergem pe proiectele noastre liberale aşa cum le-am demonstrat gălăţenilor că putem face, cu bun profesionalism”, a mai precizat Cristian Dima.


Articole înrudite