19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cristian Dima (ALDE Galaţi): Candidatura la prezidențiale a lui Călin Popescu-Tăriceanu rămâne în picioare
Cristian Dima (ALDE Galaţi): Candidatura la prezidențiale a lui Călin Popescu-Tăriceanu rămâne în picioare

Președintele ALDE Galați, Cristian Dima, a explicat că ALDE îl susține în continuare pe președintele formațiunii, Călin Popescu-Tăriceanu, pentru a candida la președinția României. Liderul ALDE Galați a precizat că președintele Tăriceanu este cel mai bun candidat pentru funcția de președinte al României.
„Pentru ALDE, cea mai bună variantă de candidat este Călin Popescu-Tăriceanu. Faptul că în spațiul public au apărut zvonuri că nu ar candida la alegerile din toamnă s-a datorat unei interpretări greșite a declarațiilor acestuia. Președintele ALDE a precizat că după alegerile europarlamentare nu este un moment oportun de discutat despre candidatura la prezidențiale. De ce? Pentru că atenția tuturor trebuia canalizată către analiza internă a rezultatelor. Călin Popescu-Tăriceanu nu a spus că renunță la candidatură. Dimpotrivă, din punctul meu de vedere și al colegilor mei din ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu este cel mai bun candidat pentru președinție. Președintele ALDE este singurul candidat cu șanse reale de a câștiga competiția prezidențiala în fața lui Klaus Iohannis, singurul capabil să îi unească pe români”, a spus Cristian Dima.
Acesta a precizat că partidul va lua această decizie în scurt timp, urmând ca ulterior să fie purtate discuții și cu partenerii din PSD pentru o candidatură comună din partea coaliției a liderului ALDE.


Articole înrudite