03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Mai sunt doar cateva zeci de ore până la startul campaniei electorale privind alegerile locale din iunie 2012, iar candidaţii stau pe poziţii astfel încât să nu rateze startul şi astfel să nu piardă voturi. Primul care îşi va lansa candidatura în mod oficial este Daniel Þuchel, candidat din partea USL pentru fotoliul de primar al municipiului Tecuci. Pe data de 10 mai, la orele 17.00, Daniel Þuchel se va prezenta în faţa tecucenilor, alături de Călin Popescu Tăriceanu, Victor Paul Dobre, Dan Nica, Nicolae Bacalbaşa, Daniel Butunoi, membri ai PSD şi PNL. Pentru a fi cât mai aproape de sufletele tecucenilor, evenimentul va fi deschis de un moment artistic susţinut de cunoscutul interpret de muzică uşoară Pepe. Amănunte în acest sens ne-au fost oferite chiar de către candidatul Daniel Þuchel, care ne-a informat: „Pe data de 10 mai vom veni în faţa tecucenilor cu întreaga echipă pentru a ne face cunoscute intenţiile, care sunt dintre cele mai bune. Acest eveniment va fi deschis de un moment artistic susţinut de cunoscutul Pepe şi promitem ca pe 11 iunie să o aducem la Tecuci pe Oana Zăvoranu”.
Narcisa Þuchel, un candidat ce nu are nevoie de prezentare
Soţia lui Daniel Þuchel, Narcisa Þuchel, este la rândul său candidat pentru funcţia de primar, dar nu la Tecuci, ci în comuna Þepu, comună din fruntea căreia vrea să „migreze” Daniel Þuchel. Chiar dacă fac parte din aceeaşi formaţiune politică, Narcisa Þuchel nu va profita de vizita miniştrilor la Tecuci pentru a-şi lansa candidatura al rândul său, iar în acest sens Danial Þuchel ne-a informat: „Soţia mea va candida la rugămintea celor din comună şi din partid şi sunt de părere că este o soluţie bună deoarece astfel vor fi continuate proiectele începute. La nivelul comunei Þepu nu mai sunt foarte multe de făcut, viitorul primar având doar îndatorirea de a se gospodări cum se cuvine. Pot spune că locuitorii acestei comune nu au avut nicio dorinţă care să nu le fie îndeplinită, iar acest lucru a dus la dorinţa de a exista o continuitate, iar această continuitate poate fi asigurată prin candidatura soţiei mele”. Din informaţiile primite de la actualul primar al comunei Þepu, Daniel Þuchel, candidat la fotoliul de primar al municipiului Tecuci, am aflat că Narcisa Þuchel nici nu va avea o lansare oficială, ca atare locuitorii comunei vor fi vitregiţi de un spectacol în care evoluează nume sonore ale muzicii.
Eduard Finkelstain îşi va lansa candidatura discret
Cea de-a doua lansare oficială a candidaturii va fi a actualului primar al municipiului Tecuci, Eduard Finkelstain, candidat APP. Evenimentul va avea loc pe data de 11 mai, începând cu orele 17.00, în sala mare a Primăriei Tecuci, fără surle şi trâmbiţe, dar şi fără personalităţi de la Bucureşti. Amănunte despre eveniment am obţinut chiar de la Eduard Finkelstain, care ne-a informat: „Lansarea oficială a candidaturii va fi una simplă, la care vor participa Eugen Chebac - preşedintele CJ, senatorul Laurenţiu Chirvăsuţă, deputaţii Carmen Axenie şi Mircea Toader, precum şi colegii de partid locali. Reuniunea va fi una de scurtă durată, cred că nu va depăşi o oră, în care vor fi prezentaţi candidaţii. Nu am invitat pe nimeni de la Bucureşti deorece cred că nu este necesar ca cineva să te promoveze, cea mai bună prezentare poţi să o faci tu însuţi”.


Articole înrudite