04 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Consilierul local PDL Mihai Alin are visuri mari în ceea ce priveşte cariera sa politică. Acesta intenţionează să se înscrie în bătălia care va avea loc anul viitor pentru ocuparea unui fotoliu de deputat în Parlamentul României din partea PDL.
„Deocamdată doar intenţionez să candidez pentru un post de deputat în Colegiul 6, dar nu este încă o decizie luată. Motivul pentru care doresc să candidez este acela că doresc să fac un pas înainte în cariera mea politică”, ne-a declarat consilierul Mihai Alin.
Potrivit informaţiilor noastre, un alt pedelist care şi-a exprimat intenţia de a candida la un post de deputat este Cătălin Hristache, actualul director al RAR Galaţi, care ar urma să candideze pentru un fotoliu de deputat în Colegiul 7. Cei doi pedelişti sunt primii care şi-au anunţat în cadrul partidului intenţia de a candida la deputăţie, fiecare în colegiul de a cărei activitate răspund, dar până la baterea în cuie a candidaturilor mai sunt nişte paşi de urmat, cel mai important lucru reprezentându-l validarea candidaturilor de forurile competente ale partidului, în cazul în care acestea vor fi depuse de către cei doi pedelişti.


Articole înrudite