29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Deputat Viorica Sandu: ”Este nevoie să fim uniţi, cumpărători şi producători, şi împreună să sprijinim economia locală”
Deputat Viorica Sandu: ”Este nevoie să fim uniţi, cumpărători şi producători, şi împreună să sprijinim economia locală”

În aceste zile, la Galaţi, în Piaţa Centrală, se desfăşoară a XXI-a ediţie a Târgului de Toamnă organizat de Administraţia Pieţelor Agroalimentare Galaţi, un adevărat festival al legumelor, fructelor autohtone şi al produselor tradiţionale româneşti!

Printre invitaţii din administraţia locală, parlamentari şi primari ai comunelor din judeţul Galaţi s-a aflat şi deputatul Viorica Sandu, care a fost în echipa de conducere a Administraţiei Pieţelor Agroalimentare timp de mai bine de 20 de ani.

”Administraţia Pieţelor, ca în fiecare an, a facilitat întâlnirea producătorilor cu consumatorii şi ne-a dat ocazia să sărbătorim produsele anului acesta, un an cu dificultăţi, dar spre bucuria noastră pământul ne-a oferit roade bune. Acest eveniment al Târgului de Toamnă putem considera că face parte din viaţa gălăţenilor. Este un târg cu tradiţie, un târg cu continuitate, un târg care încununează eforturile producătorilor agricoli şi eforturile celor care l-au organizat, dar şi aşteptările consumatorilor. Târgul de Toamnă şi-a propus să promoveze produse sănătoase, tradiţionale şi de aceea îndemn şi urez tuturor să aibă parte de zile cu vreme frumoasă, cu achiziţii bune pentru consumatori şi câştiguri bune pentru producători. Este nevoie acum mai mult ca niciodată să fim uniţi, să ne susţinem unii pe ceilalţi, cumpărători şi producători şi împreună să sprijinim economia locală!”, a spus deputatul Viorica Sandu, în deschiderea Târgului de Toamnă - Galaţi 2022. 


Articole înrudite