20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Liberalii gălăţeni îşi vor alege, la mijlocul lunii mai, liderii filialei locale a partidului, după ce Crin Antonescu – preşedintele PNL la nivel naţional – a dat directivă ca în toate organizaţiile din ţară să fie organizate alegeri, până la începutul toamnei.
Chiar dacă mandatul de preşedinte al deputatului Victor Paul Dobre expiră în anul 2014, liberalii îşi vor alege liderul pe data de 19 mai, în cadrul Conferinţei partidului, care se va desfăşura la Teatrul Muzical „Nae Leonard”, la manifestare fiind aşteptaţi peste 400 de delegaţi. Conform unor surse, bătălia pentru fotoliul de preşedinte al Judeţenei PNL se anunţă a fi aprigă, în condiţiile în care pentru statutul de lider se vor duela deputatul Victor Paul Dobre şi primarul Marius Stan, binecunoscut fiind faptul că cei doi liberali nu se mai au, de ceva vreme, la inimă. Chiar dacă a refuzat să confirme faptul că va candida pentru un nou mandat de preşedinte, deputatul Victor Paul Dobre a precizat că „în PNL competiţia este deschisă”: „Încă nu am luat o hotărâre. Deocamdată, am început programul de alegeri interne. Sunt preşedinte în funcţie şi trebuie să mă ocup de organizarea acestora. În PNL competiţia este deschisă. Pentru mine, importante sunt alegerile interne, în acest moment. Orice coleg are dreptul să candideze, nu mă afectează acest lucru. Mă preocupă, în schimb, ca PNL să fie cât mai puternic şi să obţină rezultate cât mai bune”.
Alegeri vor avea loc şi la nivelul Organizaţiei Municipale a PNL, condusă, în prezent, de către consilierul local Mihai Manoliu, un apropiat al primarului Marius Stan. Potrivit lui Mihai Manoliu, alegerile pentru noua structură de conducere vor avea loc pe data de 12 mai. Liberalul ne-a declarat că încă nu a luat o decizie privind o nouă candidatură pentru şefia Municipalei PNL: „Deocamdată nu ştiu, dar am timp să mă gândesc. În săptămâna 7-12 se depun candidaturile”.


Articole înrudite