27 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Paul Florea, care a fost prefect al Galaţiului pe vremea guvernului Boc, fiind susţinut de PDL pentru a ocupa postul respectiv, a decis să reintre în politică. Mai exact, Paul Florea este coordonatorul grupului de iniţiativă constituit pe plan local din 27 de persoane care vor să dea „naştere” filialei locale a Partidului Mişcarea Populară, partid care încă nu a fost înfiinţat legal. Paul Florea susţine că membrii grupului de iniţiativă pe care îi coordonează se ocupă în această perioadă cu promovarea noului partid care urmează să se înfiinţeze şi la care ar fi depus deja adeziuni de înscriere membri ai PDL, şi că ar fi strâns semnături pe care le-a trimis la Bucureşti pentru înfiinţarea structuri politice.
„Avem un sediu unde ne desfăşurăm activitatea, pe strada Universităţii 20, şi scopul nostru este ca în această perioadă să facem cunoscută noua formaţiune politică care se va înfiinţa în curând. Sper ca cel puţin o treime din membrii noştri să fie oameni care nu au mai făcut niciodată politică şi doresc să demonstrăm că partidul acesta este altfel decât celelalte. Eu coordonez activitatea grupului de iniţiativă, urmând ca după înregistrarea partidului şi intrarea lui în legalitate să se facă alegeri la filiala locală pentru desemnarea conducerii”, ne-a declarat Paul Florea.
Rămâne de văzut de cât succes se va bucura în rândul gălăţenilor noul partid care ar urma să se înfiinţeze la o dată nedeterminată şi a cărui activitate ar urma să fie susţinută de filiala locală a fundaţiei Mişcarea Populară, la fel cum rămâne de văzut şi câţi oameni care nu au mai făcut politică se vor afla în conducere.


Articole înrudite