26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Este opinia deputatului PC, Bogdan Ciucă, care a afirmat că acest proiect, despre care s-a vorbit acum câteva săptămâni, la o şedinţă care a avut loc la Prefectura Galaţi şi la care au participat reprezentanţi de frunte ai autorităţilor locale din mai multe judeţe, ar fi fost aprobat încă de acum câţiva ani de către Ministerul Transporturilor. Potrivit deputatului Ciucă, proiectul ar fi fost finalizat încă de acum 8 ani, dar problema cea mai importantă este asigurarea finanţării lui, care nu a putut fi realizată până acum.
„Proiectul acestui drum expres Galaţi - Brăila este aprobat, dar important este ca factorii responsabili să se lupte pentru a obţine finanţări pentru realizarea acestui proiect, despre a cărui elaborare s-a vorbit, deşi el este întocmit de câţiva ani”, a declarat deputatul Bogdan Ciucă.
În condiţiile în care despre drumul expres Galaţi - Brăila se vorbeşte de ani de zile, aşa cum se vorbeşte şi de amenajarea unui pod sau aeroport, este greu de spus câte şanse vor exista ca şi acest proiect, indispensabil pentru dezvoltarea economică a Galaţiului, să devină o realitate.


Articole înrudite