04 DECEMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Eugen Chebac a preluat şefia PP-DD Galaţi
Eugen Chebac a preluat şefia PP-DD Galaţi
Fostul preşedinte al Consiliului Judeţului Galaţi, Eugen Chebac, a preluat conducerea Organizaţiei Judeţene a PP-DD Galaţi. Anunţul a fost făcut joi de către secretarul general al partidului, Liviu Neagu, aflat într-o scurtă vizită la Galaţi.
„Am avut o şedinţă extraordinară cu membrii PP-DD Galaţi. Principalul subiect îl reprezintă producerea unor schimbări la conducerea partidului. Ştafeta organizaţiei judeţene a fost preluată de către Eugen Chebac, care are ca principal rol dublarea scorului partidului la alegeri şi obţinerea a doi-trei parlamentari, dintre care doi deputaţi şi un senator, prin redistribuire”, a spus Liviu Neagu.
În ceea ce-l priveşte pe fostul preşedinte interimar de la Judeţeana PP-DD, Constantin Ene, secretarul general al formaţiunii politice a precizat că acesta rămâne membru în cadrul biroului de conducere şi îşi păstrează, momentan, funcţia de consilier municipal.

Chebac ar putea candida într-un colegiu din judeţul Galaţi

Fostul şef al CJ a recunoscut că ar putea candida pentru un mandat de deputat ori senator, însă a precizat că o decizie în acest sens va fi luată în urma unui sondaj de opinie.
„Evident că există şi această opţiune. Vom face o analiză şi vom vedea potenţialul şi deschiderea electoratului pentru cele două funcţii: de deputat şi de senator. Este important să avem un vot politic care să ne claseze al doilea partid după USL”, a spus Eugen Chebac. Acesta a refuzat să precizeze dacă preferă un colegiu în judeţ ori unul în municipiul Galaţi, însă a lăsat să se înţeleagă că i-ar face cu ochiul un colegiu din mediul rural: „Voi merge pe drumurile lui Chebac, poate”.
Secretarul general al PP-DD a declarat că USL nu va reuşi să treacă pragul de 50% la alegerile parlamentare întrucât se situează pe un trend descendent. Liviu Neagu a spus că formaţiunea politică din care face parte este deschisă să încheie un protocol de colaborare cu un partid, însă doar după alegerile din luna decembrie.

Articole înrudite

Primăria municipiului Galaţi vine cu noutăţi din „Orăşelul lui Moş Crăciun”, din Grădin ...

Grav accident cu victime în judeţul Galaţi

Ole, ole, mulţumim Oţelule !

Cutremur, duminică noaptea, de 4,7 grade

Târg de locuri de muncă în Berești

VIDEO: Explozie la G-uri în Micro 19