15 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Chebac Eugen, preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, a lansat astăzi site-ul de campanie www.chebaceugen.ro. Mijlocul modern prin care alegătorii pot interacţiona cu preşedintele Consiliului Judeţean reprezintă astfel principalul vector prin care realizările şi obiectivele preşedintelui CJ Galaţi, Chebac Eugen, pot fi văzute şi comentate.
Cei interesaţi pot găsi în interiorul site-ului datele personale ale preşedintelui Chebac Eugen, o galerie foto şi informaţii care vor fi upgradate zilnic.
Scopul site-ului oficial de campanie al preşedintelui Chebac Eugen este acela de a fi în orice moment în legătură cu gălăţenii şi de aceea a fost creată şi o secţiune de newsletter la care cei interesaţi se pot abona pentru a primi noutăţile direct în căsuţele de e-mail.
„Timp de 4 ani am fost alături de voi ca preşedinte al Consiliului Judeţului Galaţi. M-am implicat în problemele judeţului şi în rezolvarea acestora cu corectitudine, seriozitate şi respect faţă de toţi cetăţenii. Astăzi am onoarea de a vă anunţa lansarea site-ului www.chebaceugen.ro. Aici veţi avea ocazia de a mă cunoaşte mai bine, de a vedea proiectele pe care le-am realizat pentru judeţul nostru şi planurile mele pentru viitorul judeţului Galaţi. Vă invit la discuţii pe temele care ne frământă pe toţi: drumurile judeţene, sistemul public de sănătate aflat în administrarea Consiliului Judeţean, necesitatea sporirii numărului de locuri de muncă şi a investiţiilor în judeţ, precum şi oricare alte probleme pe care le putem dezbate împreună. Aştept mesajele voastre şi vom continua împreună proiectele de succes ale judeţului Galaţi”, a precizat preşedintele CJ Galaţi, Chebac Eugen.


Articole înrudite