19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Scuarul verde de pe strada Brăilei dar şi spaţiile verzi din oraş nu pot fi folosite pentru amplasarea panourilor electorale, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi, Mihai Costache. Tocmai în acest scop, Primăria Galaţi informează că în cursul zilei de ieri dimineaţă au fost efectuate operaţiunile de ridicare a celor două panouri de tip tripod cu mesaj electoral pe care un competitor electoral le-a amplasat la începutul zilei pe scuarul pe de strada Brăilei, din Tiglina I.
„Ca şi la începutul campaniei electorale pentru alegerile generale parlamentare din 9 decembrie, primarul Marius Stan solicită competitorilor electorali să nu îşi amplaseze panotajul electoral pe spaţiul verde din municipiul Galaţi. Totodată, primarul Marius Stan le reaminteşte competitorilor electorali care au lipit afişe în locuri neautorizate (stâlpi de electricitate) că şi-au luat angajamentul de a le dezlipi în cel mai scurt timp”, se arată în comunicatul de presă al Primăriei Galaţi.
Rămâne de văzut când vor fi eliberaţi stâlpii Electrica Galaţi de afişele electorale lipite de candidaţi de la mai multe partide politice şi ce instituţie a statului va da sancţiuni pentru nerespectarea legii.
„Am dat dispoziţie să se ridice panourile!”
Cele două panouri amplasate pe scuarul verde făceau reclamă electorală reprezentanţilor PC Galaţi.  Preşedintele PC Galaţi, Eugen Durbacă, candidat la fotoliul de senator în Colegiul 4, ne-a declarat că cele două panouri au fost amplasate pe scuarul verde într-un exces de zel de către unii dintre membrii partidului. „Am dat dispoziţie să le ridice şi au fost ridicate imediat când am aflat”, ne-a declarat Eugen Durbacă.


Articole înrudite