03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Foştii social-democraţi Daniel Apetrăchioaie şi Stelian Lupu, excluşi din PSD după ce şi-au declarat susţinerea pentru Nicuşor Ciumacenco la alegerile locale, se vor înscrie, săptămâna aceasta, în PDL. Cei doi foşti consilieri municipali vor semna adeziunea la Partidul Democrat-Liberal, după ce Biroul Permanent Naţional al PDL îl va valida în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale pe Nicuşor Ciumacenco. Surse din partid ne-au spus că Daniel Apetrăchioaie va fi numit prim-vicepreşedinte la Municipala PDL, alături de Ion Dumitru, directorul general al RER Galaţi, în timp ce Stelian Lupu va fi desemnat şef de zonă într-unul dintre colegiile din municipiul Galaţi.
„Suntem alături de Nicuşor Ciumacenco şi de echipă. PDL este un partid parlamentar, este adevărat că nu mai este puternic, însă USL a demonstrat că nu este o alternativă viabilă. USL reprezintă o alianţă contra firii, iar asta se va vedea în curând. Măsurile de guvernare sunt foarte proaste, iar în scurt timp vor începe scandalurile între ei, între Ponta şi Antonescu”, ne-a spus Daniel Apetrăchioaie.
Potrivit acestuia, Nicuşor Ciumacenco va fi urmat de peste 200 de tineri foşti social-democraţi, care l-au susţinut în campania electorală, dar şi de câţiva dintre cei 10 candidaţi independenţi pentru un mandat de consilier local.


Articole înrudite