04 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Fostul primar, Marius Stan, intră oficial în cursa pentru Primăria Galaţi
Fostul primar, Marius Stan, intră oficial în cursa pentru Primăria Galaţi

Organizaţia din Galaţi a Partidului Împreună Pentru Moldova a anunţat că vineri, 10 ianuarie 2020, va avea loc lansarea oficială a candidaturii lui Marius Stan, primar al Galaţiului în perioada 2012 - 2016, pentru funcţia de Primar al Municipiului Galaţi, la alegerile locale din 2020. Anunţul oficial va fi făcut în cadrul unei conferinţe de presă.

Partidul Împreună Pentru Moldova este o formaţiune politică apărută ca urmare a demersului România vrea autostrăzi - #şîeu, precum şi a Asocialţiei Civice „Împreună pentru A8”. În luna octombrie 2019, Partidul Împreună Pentru Moldova a fost înregistrat oficial și are ca membri fondatori, un ieşean - Cătălin Urtoi, şi un gălăţean - Marian Dumitru.

În luna noiembrie 2019, reprezentanţii locali ai acestui partid anunţau că selectarea candidatului pentru Primăria Galaţi a rezultat în urma unei campanii intitulată „Căutăm primar". „Criteriile analizei noastre au fost competența, rezultatele şi absenţa obedienței faţă de interesele de grup. Vorbim de oameni care au realizat ceva şi fără ajutor politic. (...) Aşadar, astăzi suntem în măsură să anunţăm că Partidul Împreună Pentru Moldova va susţine echipa Aurel Vlaicu - Marius Stan. Şi-i invităm pe cei cu care vrem să construim pentru Galaţi, să ni se alăture în acest demers. Decizia de a iniţia aceasta acţiune acum vine în urma discuţiilor pe care le-am avut cu Aurel Vlaicu. Am descoperit un profesionist, un om care cunoaşte administraţie mai bine ca oricine. Suntem pe aceeaşi lungime de undă. Partidul Împreună Pentru Moldova preţuieşte competența, nu obediența faţă de partid. Pe de altă parte, nu căutăm oameni noi, cu orice chip, ci oameni în primul rând competenţi. Atenţie, însă! Noi nu căutăm un candidat al Partidului Împreună Pentru Moldova. Noi căutăm o echipă bună pentru Galaţi. Nu pentru a lupta împotriva cuiva, ci pentru a lupta pentru comunitate. Împreună Pentru Galaţi”, se arăta într-un comunicat al Partidului Împreună Pentru Moldova semnat de Marian Dumitru - Vicepreședinte şi Daniel Marian Lupascu - Secretar General.

Articole similare: Ce partid susţine binomul Marius Stan - Aurel Vlaicu pentru a candida la alegerile locale


Articole înrudite