05 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
GRĂTAR la DRAGNEA: Berea o dă un gălăţean, micii îi aduce ”Livache”
GRĂTAR la DRAGNEA: Berea o dă un gălăţean, micii îi aduce ”Livache”

Dacă liderii locali PSD nu au reuşit să-l aducă pe Liviu Dragnea la Galaţi, iată că un gălăţean oarecare a reuşit să ducă Galaţiul la Dragnea şi nu oricum, ci sub forma unei navete de bere pierdută la un pariu cu liderul suprem al PSD. Gălăţeanul nostru a pierdut pariul şi îi va duce şefului PSD o ladă cu bere, iar Dragnea a spus că va aduce micii aferenţi.

Povestea pariului începe când Bogdan Lungu a comentat la postarea şefului PSD, care pe data de 01 mai se afla în trafic şi a scris pe facebook că a fost anunţat de mai multe persoane că nu pot plăti taxa de pod la Feteşti prin SMS.

dragnea 1

 

Dragnea se afla, la ora postării, blocat în trafic pe Autostrada Soarelui, unde avusese loc un accident rutier.

Gălăţeanul nostru nu a crezut că Dragnea e în ”direct” şi i-a scris: ”Dacă ăsta care cârâie aici este mustăciosul, eu dau o navetă cu bere!! Bă Livache, bro, fă un selfie şi fă-mi în ciudă!!???? Du-te draq de troll”. Supriza a fost de proporţii când ”Livache” a postat imediat un selfie cu comentariul ”Cum rămâne cu naveta?”.

dragnea2

 

Gălăţeanul nostru, uimit de răspuns, a lăsat gluma la o parte şi a spus că se ţine de promisiune şi va veni cu naveta de bere la Bucureşti. Nici Dragnea nu s-a lăsat mai prejos şi a plusat ”Eu aduc micii”, drept pentru care cei doi au stabilit de comun acord să se întâlnească luni, 07 mai 2018, la ora 17.00, la sediul PSD din Kiseleff.

dragnea3
Contactat de reporterii noştri, Bogdan Lungu a confirmat că va onora pariul ”Am să merg la data/ora/locul stabilit!! Am să merg să duc naveta cu bere aşa cum am promis!! Legat de mici.... nu prea mă dau în vânt dupa ei...dar pariul este pariu, iar eu mă ţin de promisiune!!” Rămâne de văzut dacă şi ”Livache” se va ţine de cuvânt şi va fi prezent cu micii la data, ora şi locul stabilite pe facebook.

La scurt timp după conversaţia celor doi, o adevărată nebunie s-a declanşat pe facebook, ba mai mult de atât a fost creat deja pe reţeua de socializare un eveniment numit ”Grătar la Dragnea”, la care sute de persoane şi-au arătat intenţia de a participa, iar peste 1000 de persoane sunt interesate de acest eveniment.

dragnea4


Articole înrudite