22 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App

După ce Partidul Mişcarea Populară (PMP) a dat startul, în ultimul weekend al lunii trecute, seriei manifestărilor politice organizate festiv pentru lansarea candidaţilor în alegeri, alte două partide, ce se afirmă "de dreapta" pe eşichierul politic, îşi trimit liderii la Galaţi, să prezinte candidaţii în alegerile din 25 mai, de ziua Uniunii Europene, pe 9 mai.
Urmând, parcă, exemplul "partidului preşedintelui" (PMP), cu Elena Udrea în frunte, care a ales sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor să îşi prezinte oferta electorală, PNL a decis să trimită în faţa electoratului gălăţean "stelele" elitei liberale feminine: Ramona Mănescu, Renatte Weber, Norica Nicolai, în prezenţa liderului de partid, Crin Antonescu.
Weekendul va fi plin şi pentru PDL, care, sâmbătă şi duminică, va trimite în mijlocul gălăţenilor echipa de campanie având drept lideri pe proprii europarlamentari - Theodor Stolojan, Marian Jean Marinescu şi Traian Ungureanu. Liberal-democraţii gălăţeni au considerat că este mai indicat să se întâlnească prin pieţe şi pe Faleza Dunării cu cetăţenii dar şi prin vizite în judeţ, în localităţi considerate "strategice" pentru staful PDL: Ijdileni, Tg.Bujor şi Tecuci. Nu vor fi "rataţi" nici studenţii basarabeni care învaţă la Galaţi, într-o întâlnire face-to-face la Casa de Cultură a studenţilor, odată cu venirea liderului naţional PDL, Vasile Blaga.


Articole înrudite