15 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Grupul de iniţiativă format din reprezentanţii de sindicat Cartel Alfa şi SNFP, alături de reprezentanţii organizaţiilor neguvernamentale Fundaţia „Inimă de Copil”, Asociaţia NOVA2002, Fundaţia Cuvântul Întrupat şi Patronatul IMM-urilor Galaţi, organizează astăzi o masă rotundă cu tema ”Dialog şi strategii locale de dezvoltare a serviciilor sociale şi ocuparea forţei de muncă în Galaţi – între iluzie şi realitate”.
Formatul mesei rotunde oferă candidaţilor la fotoliul de primar şansa de a-şi populariza platformele şi soluţiile. Din câte am aflat de la organizatori, dezbaterea este bine organizată, în sensul că nu va permite luări de cuvânt decât într-un cadru organizat iar timpul alocat vorbitorilor va fi egal.
Aşa cum s-a văzut cu ocazia dezbaterii similare organizată de Asociaţia Femeilor de Afaceri din România, candidaţii nu au de ce să se teamă de confruntare, dacă are loc într-un cadru bine organizat şi ei înşişi sunt mânaţi în luptă de scopuri nobile şi se comportă civilizat.
Ne exprimăm speranţa că vom putea vedea, cu acest prilej, că cei ce vor să ne conducă destinele au curajul participării la confruntări, au programe pe care să ni le prezinte şi, mai presus de toate, poate, au bun-simţ şi dau dovadă de respect. Nimeni nu-şi doreşte o confruntare cu scandal, minciuni şi acuze nefondate iar derapajele vor fi taxate, credem, chiar de electorat.


Articole înrudite