25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Ion Ştefan se implică în problemele judeţului şi municipiului „Direct din Galaţi”
Ion Ştefan se implică în problemele judeţului şi municipiului „Direct din Galaţi”

Consilierul judeţean liberal Ion Ştefan realizează de curând o nouă emisiune la postul local ExpressTV. E deja bine cunoscută emisiunea „Vestea bună”, în care Ion Ştefan abordează subiecte de suflet. De această dată, realizează o emisiune în care „atacă” zone de interes pentru fiecare dintre noi. „Direct din Galaţi”, noua emsiune realizată de politicianul liberal, a avut marţi a doua ediţie. În prima emisiune, Ion Ştefan i-a avut ca invitaţi pe Onuţ Atanasiu, fost inspector şcolar adjunct, şi pe Ştefan Bădiţă, un tânăr extrem de activ, care se implică în tot ce ţine de comunitate şi care a dovedit deja că unele dintre ideile sale sunt viabile, fiind deja puse în practică. Tema emisiunii inaugurale a fost „Învăţământul şi locurile de muncă”. La cea de-a doua ediţie, Ion Ştefan i-a avut alături pe Nicuşor Ciumacenco şi Cristian Gâscă, doi oameni care cunosc foarte bine realităţile municipiului Galaţi. Subiectele abordate au fost extrem de actuale: „Utilităţile de care beneficiază sau nu gălăţenii”.

Trebuie spus că în Galaţi se derulează de ceva vreme o campanie de promovare a emisiunii „Direct din Galaţi”, promoterii fiind prezenţi în stradă, unde le vorbesc oamenilor despre emisiune, temele abordate şi posibilitatea de a interveni în timpul emisinii pentru a-şi spune părerea în legătură cu ceea ce se discută în platou. 

„Nu pot să vă spun cât de mulţumit sunt de faptul că realizez această emisiune! Gălăţenii sunt încântaţi de faptul că-şi pot face auzită vocea. Discutăm despre lucruri care îi dor, cu oameni care îi pot ajuta să înţeleagă de ce unele lucruri nu merg aşa cum ar trebui şi cu oameni care pot să-i ajute”, ne-a spus Ion Ştefan.


Articole înrudite