29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Mircea Răzvan Cristea, unul dintre apropiaţii şefului PNL, deputatul Victor Paul Dobre, nu a avut prea mari emoţii în a-şi păstra postul de director general al AFDJ Galaţi, în care a fost înscăunat în urmă cu câteva luni, cu sprijinul liberalilor gălăţeni. După opt ani în care a ocupat postul de viceprimar al municipiului, perioadă în care s-a remarcat printr-o prezenţă mai mult decât discretă şi cu rezultate nu prea notabile, liberalului Mircea Răzvan Cristea a pus ochii pe conducerea AFDJ, o societate aflată în orgrada Ministerului Transporturilor, care, în cele mai multe cazuri, a fost considerată de multe formaţiuni politice drept o veritabilă puşculiţă de partid în campaniile electorale şi nu numai.
Odată cu adoptarea legii care prevede introducerea managementului privat la nivelul societăţilor cu capital de stat, a venit şi rândul AFDJ să respecte prevederile actului normativ, fiind ales un Consiliu de Administraţie al cărui preşedinte este Bogdan Manea, acţionarul firmei Primo, un apropiat al deputatului Victor Paul Dobre.
Conform noii legi, pentru a fi reconfirmat în postul de director general, Mircea Răzvan Cristea a susţinut un nou concurs, pe care l-a şi câştigat, nefiind o surpriză ţinând cont de faptul că a fost singurul candidat. Dacă Mircea Răzvan Cristea îşi menţine postul de director general, nu acelaşi lucru se poate spune în cazul celorlalte cinci posturi de conducere de la nivelul AFDJ, care se vor reduce de la cinci la trei.


Articole înrudite