Marcel Ciolacu (PSD): Iohannis minte; dă vina pe Opoziţie pentru că Puterea a stat două săptămâni să scrie o lege Recomandat

Joi, 30 Iulie 2020 14:39
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susţine că şeful statului, Klaus Iohannis, ''minte'' şi dă vina pe Opoziţie, deşi Puterea "a stat două săptămâni pentru a scrie o lege" care "nu respecta drepturile cetăţenilor simpli".

Iohannis a acuzat miercuri PSD că a tergiversat "cu un cinism inimaginabil" adoptarea Legii carantinei în Parlament.

"Preşedintele Iohannis minte pentru Guvernul său. Degeaba! Guvernul PNL tot prost şi corupt rămâne. De asta trebuie să plece! Jenant moment! Să vezi cum Puterea dă vina pe Opoziţie pentru că ea, Puterea, a stat două săptămâni pentru a scrie o lege. O lege proastă, aberantă, care transformă România în dictatura pilelor numite în funcţii publice. O lege care nu respectă drepturile cetăţenilor simpli, dar dădea putere de Dumnezei unor funcţionari paraşutaţi de PNL în funcţii pentru care nu au nicio calitate", a scris Ciolacu, miercuri, pe Facebook.

El a afirmat că s-a lucrat opt zile pentru a avea "o lege aplicabilă", realizată împreună cu societatea civilă, cu CSM, cu medici şi pacienţi.

"Deci, cine a tras de timp 'săptămâni', domnule Iohannis?! Parlamentul a corectat, cât a putut în acest timp foarte scurt, mizeria trimisă de Guvern! Să invoci la nesfârşit laitmotivul PSD e cel puţin penibil, domnule preşedinte! Dar să şi minţi pentru un Guvern prost şi corupt, e de-a dreptul scandalos. Tot PSD e de vină că Orban nu suflă o vorbă despre organizarea alegerilor în condiţii de siguranţă? Sau despre deschiderea şcolilor?! Ştiu, da, mai e o lună şi jumătate, e prea devreme pentru Orban... ", a adăugat Marcel Ciolacu. (Sursa Agerpres)

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu