05 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Rezultatele slabe obţinute pe plan local de PDL Galaţi, şi aici ne referim la numărul de mandate de consilieri locali şi de procentul de voturi obţinut de Marius Necula la alegerile pentru Primăria Galaţi, ar putea să aibă consecinţe. Potrivit declaraţiei lui Iulian Aramă, este vorba de dizolvarea biroului local de conducere al PDL condus de senatorul Marius Necula şi numirea unui preşedinte interimar al organizaţiei municipale. În timp ce Iulian Aramă a anunţat luarea unor măsuri drastice la nivelul conducerii organizaţiei municipale a PDL ca urmare a scorului slab obţinut la alegerile locale, senatorul PDL Marius Necula ne-a declarat că este posibil ca Iulian Aramă să fi făcut declaraţiile în mod pripit şi că nu trebuie să apară un scandal în interiorul partidului, deoarece adversarii sunt alţii, şi anume reprezentanţii celorlalte partide.
„Cine scoate sabia, de sabie va pieri. Eu voi rămâne membru al PDL Galaţi indiferent ce se va întâmpla şi mă gândesc dacă voi candida la toamnă la parlamentare”,  ne-a declarat Necula.
Preşedintele organizaţiei municipale a PDL susţine că la alegerile locale s-a mers pe un vot politic, acesta fiind motivul pentru care s-ar fi obţinut asemenea rezultate.


Articole înrudite