14 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Speculaţiile privind plecarea lui Marius Stan din barca galbenă în cea portocalie au fost respinse atât de cel vizat, cât şi de liderul liberalilor gălăţeni. Preşedintele clubului de fotbal „Oţelul” a confirmat întâlnirea avută cu premierul Emil Boc, marţi, la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, în jurul orelor 18.15. Marius Stan a declarat jurnaliştilor care l-au contactat telefonic că nu s-a ascuns de nimeni privind această întâlnire şi că, fiind o persoană cu notorietate, este firesc să accepte întâlnirea cu un lider naţional de partid, declarându-şi dispoziţia să se întâlnească inclusiv cu liderii PSD, Victor Ponta, şi PNL, Crin Antonescu. Dicuţiile purtate cu Emil Boc fiind private, a refuzat să le facă publice, însă Marius Stan a precizat că nu va pleca la PDL.
La rândul său, liderul liberalilor gălăţeni, deputatul Victor Paul Dobre, a precizat că ştia de întâlnirea respectivă cu o zi înainde de a se produce. Dobre a adăugat că liberalii nu au restricţii privind frecventarea unor persoane, spunând: „Noi chiar suntem liberali”. Apoi a reafirmat că Marius Stan rămâne în tabăra liberală şi nu o va părăsi în favoarea PDL.
Jurnaliştii i-au amintit amuzaţi lui Dobre că la alegerile anterioare Marius Stan şi-a retras candidatura la fotoliul de primar al Galaţiului anunţată iniţial din partea Partidului Alternativa Ecologistă Română, tot în urma întâlnirii cu premierul. La acea dată premierul era liberalul Călin Popescu Tăriceanu, iar Marius Stan a candidat din partea PNL pentru fotoliul de edil şef al urbei. Dobre a respins ideea că istoria s-ar putea repeta.

Articole înrudite