06 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Gurile rele lansează zvonuri conform cărora prefectul gălăţean ar fi cel mai dezastruos dintre prefecţii României, conform aprecierilor de la Guvern. Drept pentru care se caută un înclocuitor pentru Cosmin Păun. Cei vizaţi pentru fotoliul ce se va elibera ar fi, s epare, Iulian Aramă (acum director la Electrica), Mihai Turcu (director la Agenţia pentru Protecţia Mediului) şi Liviu Grădinaru, dar ultimul dintre aceştia ar fi respins deja oferta de a ocupa scaunul de prefect al Galaţiului.
Mircea Toader, liderul organizaţiei locale PDL, a admis faptul că în prezent este evaluată activitatea prefecţilor din întreaga ţară. Toader a mai admis că are şi aprecieri, dar şi reproşuri pe care i le poate aduce lui Păun, ca prefect. Toader a precizat că evaluările se vor finaliza la finele lunii aprilie.
Cosmin Păun s-a evidenţiat prin faptul că a oprit accesul în Palatul Prefecturii pe la intrarea principală, din strada Domnească, unde este amenajat inclusiv accesul persoanelor cu handicap, dar şi accesul pe scara centrală a clădirii; pentru că a pus o mochetă roşie, care la parter mai păstrează încă urme ale celofanului cu care fusese ambalată; pentru că blocase străzile din judeţ la prima ninsoare cu care se confruntase în funcţia de prefect şi poate de aceea, la inundaţii operaţiunile au fost coordonate de fostul prefect, actual secretar de stat în cadrul MAI, Mihai Capră, şi pentru că blocase pentru o vreme accesul maşinilor pe strada Cuza, unde a reuşit să îşi mute domiciliul. Am mai adăuga aici că a ales să se lepede de prezenţa presei la şedinţele Comisiei de dialog social.
Oricum, zvonul că va fi schimbat nu pare să-l afecteze pe Cosmin Păun. Din câte am aflat, el şi familia lui sunt deja pe picior de plecare din Galaţi.

Articole înrudite