25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Neamţu acuză consilierii prezidenţiali că stau pe reţelele de socializare pe banii cetăţenilor
Neamţu acuză consilierii prezidenţiali că stau pe reţelele de socializare pe banii cetăţenilor
Mihail Neamţu, liderul Partidului Noua Republică, a atacat dur, în cadrul vizitei sale la Galaţi, consilierii Administraţiei Prezidenţiale şi a solicitat preşedintelui Traian Băsescu să interzică accesul angajaţilor pe site-urile de socializare în timpul orelor dedicate programului de lucru.
„Nu ştiu cum poţi posta pe Facebook 40 de comentarii în timpul orelor de lucru. Îi cer lui Traian Băsescu să interzică accesul pe Facebook, în cadrul Administraţiei Prezidenţiale, şi să preia modelul pe care l-am văzut în America, acolo unde nu este permis să foloseşti nici Facebook, nici Twitter în timpul programului. Îi cer preşedintelui Băsescu să facă în aşa fel încât reponsabilii de IT să nu mai permită niciunui membru, niciunui consilier prezidenţial, să intre între orele 9:00 şi 17:00 pe Facebook. Cred că şi domnul Ponta are obligaţia să se asigure că de la Palatul Victoria nimeni nu mai intră pe reţelele de socializare în tipul orelor de lucru, pierzând vremea pe banii noştri. Este inacceptabil. Dacă ai timp de pierdut, atunci postează noaptea, în weekend, dar nu posta în timp ce tu eşti plătit de cetăţean ca să gândeşti politici naţionale”, a declarat Mihail Neamţu. Acesta a precizat că niciun angajat al Administraţiei Prezidenţiale nu ar trebui să se implice în proiecte politice.
„Un preşedinte trebuie să fie preşedintele tuturor: a celor de stânga, centru-stânga, centru-dreapta sau dreapta. Nu mi se pare normal să transformi Cotroceniul într-un laborator pentru un partid. Să-şi dea demisia mâine toţi cei care vor să facă politică partinică în cadrul administraţiei prezidenţiale. Ca politicieni de prim rang să transforme instituţii ale statului, sub o formă sau alta, în laboratoare politice, mie mi se pare prea mult”, a mai spus Neamţu.


Articole înrudite